Luke Perry:

Lagt inn på sykehus etter slag

52-åringen fikk slag onsdag.

SYKEHUS: Luke Perry er innlagt på sykehuset etter slag. Foto: NTB Scanpix
SYKEHUS: Luke Perry er innlagt på sykehuset etter slag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Luke Perry (52), kjent fra blant annet suksesserien «Beverly Hills 90210» fra 90-tallet, er lagt inn på sykehuset etter å ha fått slag. Det bekrefter Luke Perrys representanter overfor Variety.

TMZ skriver torsdag ettermiddag at 52-åringen fikk et slag onsdag morgen, og at han nå er innlagt på sykehuset.

Nettstedet skriver at tilstanden er uklar, og Perrys representanter bekrefter overfor Variety at 52-åringen ligger på sykehuset for videre observasjon.

Perry er for tida å se på skjermen i Netflix-serien «Riverdale», der han spiller rollen som Fred Andrews. Ifølge TMZ har han vært på jobb og innspilling som vanlig i tida før sykehusinnleggelsen.

POPULÆR UNGDOMSSERIE: Her er Luke Perry med noen av skuespillerne fra «Riverdale» under Comic-Con i 2016. Fra venstre: K.J. Apa, Madelaine Petsch, Camila Mendes, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR UNGDOMSSERIE: Her er Luke Perry med noen av skuespillerne fra «Riverdale» under Comic-Con i 2016. Fra venstre: K.J. Apa, Madelaine Petsch, Camila Mendes, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da ambulansepersonell kom til Perrys adresse i Sherman Oaks i Los Angeles onsdag morgen, skal han ha vært våken og til stede. Kilder har uttalt til TMZ at skuespilleren ble lagt i kunstig koma da han ankom sykehuset, men dette har representanter for 52-åringen avkreftet. Han skal ha fått beroligende midler.

Seriecomeback

Nyheten om Perrys helsetilstand kommer samme dag som kanalen FOX har annonsert at serien som ga ham det store gjennombruddet i Hollywood for snart 30 år siden, «Beverly Hills 90210», gjør comeback med flere av skuespillerne

Saken fortsetter under.

I rollen som rebellen Dylan McKay smeltet Perry ungpikehjerter over hele verden da han var en del av den populære ungdomsserien fra 1990 til 1995, og igjen fra 1998 til 2000. Særlig romansen mellom ham og Brenda Walsh, spilt av Shannen Doherty (47), var et hett tema i «Beverly Hills 90210».

Ikke signert kontrakt

Perry er ikke blant de seks som har signert kontrakt og er bekreftet til comebacket av serien, som kommer i form av seks episoder til sommeren.

Ifølge Entertainment Weekly er imidlertid ikke rollebesetningen komplett, og «døra er fremdeles åpen» for at også de to siste skuespillerne, henholdsvis Luke Perry og Shannen Doherty, kan komme om bord.

- Be for rask bedring

Etter at nyheten om sykehusinnleggelsen ble kjent, har flere tatt til sosiale medier for å sende varme tanker hans vei. Deriblant to av av Perrys «Beverly Hills 90210»-kolleger, Ian Ziering og Doherty.

- Ord kan ikke beskrive hva hjertet mitt føler etter å ha hørt dagens sjokkerende nyheter. La oss alle be for rask bedring, skriver Ian Ziering på Instagram.

Shannen Doherty har delt et bilde fra duoens glansdager som Dylan og Brenda, og skriver at hun gir ham all sin styrke.

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

Et innlegg delt av ShannenDoherty (@theshando)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer