PÅ SYKEHUS: Blogger Sophie Elise Isachsen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
PÅ SYKEHUS: Blogger Sophie Elise Isachsen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Lagt inn på sykehus

Sophie Elise måtte avlyse spillejobb grunnet uventet sykehusopphold. 

(Dagbladet): Bloggeren Sophie Elise Iscahsen (21) er innlagt på Ullevål sykehus. På Instagram la hun onsdag formiddag ut et bilde av seg selv med en veneflon i hånda fra sykesenga.

Grunnet det uventede sykehusoppholdet må bloggeren, som også figurerer som DJ, avlyse sin opptreden på Skral-festivalen.

- Jeg hadde gledet meg så mye og så på det som en virkelig ære å bli spurt, men visse ting er ute av ens kontroll. Jeg har vært innlagt på sykehus siden i går morges og er her en god stund til, skriver bloggeren under bildet.

Videre forteller 21-åringen at hun hater å skuffe folk, men at helsa må prioriteres.

- Nå er det aller viktigste for meg å bli frisk, jeg må lytte til kroppen min. Vi snakkes når jeg er frisk igjen, skriver Isachsen.

Bloggerens manager, Marte Schei i Anti, forteller til Dagbladet at det er for tidlig å fortelle hva som er feiler bloggeren.

- Vi vet ikke hva problemet er nå. Sophie er inne til en rutineundersøkelse, og kommer til å overnatte på sykehuset, sier Schei og fortsetter:

- Hun er positiv og i godt humør, så vi håper hun er på beina snart. Hun er selvfølgelig lei seg for at hun måtte avlyse spillejobben på Skral, men hun kommer seg nok snart opp igjen, sier hun.

Schei forteller at resultatene fra undersøkelsen trolig er ventet i morgen, men at de ikke vet noe sikkert enda.