«Farmen» 2019:

Lammet i ansiktet etter «Farmen»

Realityoppholdet tok en svært dramatisk vending for deltakeren Agna Hollekve (47).

ALVORLIG: «Farmen»-deltakeren Agna Hollekve forteller om en dramatisk hendelse på gården, som gjorde at hun måtte fraktes til sykehus. Her fra finaleinnspillingen tidligere i høst, der alle deltakerne var til stede. Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KRAGERØ / SOGNDAL (Dagbladet): «Farmen»-deltakeren Agna Hollekve (47) har gjennom årets sesong gjort seg bemerka som ei grepa dame med høy arbeidsmoral - som ofte gir alt for å få fullført ukesoppdragene.

Idylliske omstendigheter til tross, underveis i innspillingen skulle oppholdet ta en dramatisk vending for den hardtarbeidende sogndølingen.

Uten å vite hvorfor, ble Hollekve brått i veldig dårlig form. Sykdomstegnene skulle vise seg å være noe langt mer alvorlig enn realityprofilen selv hadde antatt.

Hode- og nakkeplager

- Alle var trøtte og slitne der inne, men jeg synes jeg var unormalt uopplagt. Det begynte med at jeg fikk vondt i nakken og i hodet, og så klarte jeg plutselig ikke løfte noe. Jeg dro til legen, der vi kom fram til at det sikkert skyldtes stress, minnes Hollekve overfor Dagbladet.

Selv om ettbarnsmora slo seg til ro med de påståtte stressplagene, ble hun stadig dårligere. Først da Hollekve fikk problemer med å spise ble det slått full alarm i «Farmen»-produksjonen.

Etter et nytt legebesøk ble 47-åringen sendt rett til Skien sykehus - der hun fikk påvist borreliose.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer