Lana Del Rey i samme kategori som disse kjendiskvinnene

Grace Kelly, Alexa Chung og Jane Birkin har gjort det før henne.

 LÅNT BORT NAVNET SITT:  Grace kelly, Alexa Chung og Jane Birkin (t.h.) har alle lånt fått vesker oppkalt etter seg. Nå har Lana Del Rey (t.v.) blitt gjort den samme ære på. Foto: Stella Pictures
LÅNT BORT NAVNET SITT: Grace kelly, Alexa Chung og Jane Birkin (t.h.) har alle lånt fått vesker oppkalt etter seg. Nå har Lana Del Rey (t.v.) blitt gjort den samme ære på. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Nå har nemlig sangerinne Lana Del Rey (25) fått en Mulberry-veske oppkalt etter seg.

Dermed stiller hun i samme kategori som avdøde Grace Kelly, Jane Birkin (65) og Alexa Chung (28). De to førstnevnte for det franske merke Hermès, mens it-jenta Alexa har lånt bort sitt navn til nettopp Mulberry.

Nostalgiske referanser
Del Rey har i løpet av det siste året gjort det stort på norske og internasjonale hitlister med låta «Born to die», og ifølge kreativ direktør Emma Hill i Mulberry er det sangerinnens stil som har gitt henne inspirasjon til veskedesignet.

- Jeg elsker Lanas nostalgiske referanser til en svunnen tid preget av glamour, mikset sammen med det moderne. Dette har inspirert oss til å designe en veske som er tidløs og elegant, samtidig som den er praktisk, har hun tidligere uttalt.

Kommer til Norge
Del Rey er ofte å se på rød løper med Mullberry-vesker, og kan nå glede seg til å ta i bruk vesken oppkalt etter henne selv. For ifølge Mulberrys Twitter-side er «The Del Rey» å finne i butikken fra i dag.

- Jeg elsker designet, som er en perfekt miks av «old school» Hollywood og samtidsstil. Det er en ære for meg at et så klassisk og prestisjebetont merke har oppkalt en veske etter meg, har Del Rey sagt, ifølge nettstedet Grazia Daily.

I sommer kan du se Lana Del Ray opptre på Hove-festivalen.