Juliane Snekkestad:

Landet kjempeavtale

Den norske modellen jobbet med en av verdens største stjerner.

STORT OPPDRAG: Juliane Snekkestad gjør det stort som modell. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
STORT OPPDRAG: Juliane Snekkestad gjør det stort som modell. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i år fikk den norske modellen Juliane Snekkestad massiv oppmerksomhet da det ble kjent at det er slutt mellom henne og Marius Borg Høiby.

Selv om det er det tidligere forholdet med kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn Snekkestad har fått mest oppmerksomhet for i norsk presse de siste åra, står hun også tilsynelatende støtt på egne bein.

Hun har nemlig allerede bygget seg opp en imponerende karriere som modell og influenser, og følges av over 52 000 på Instagram.

- Utrolig gøy

Det er også på bildedelingsplattformen hun denne uka kan dele den store nyheten om at hun har landet en modelljobb for ingen ringere enn Kylie Jenner og Kylie Cosmetics.

Bilde av den norske modellen fra kampanjen er også delt på sminkemerkets Instagram-profil, som følges av hele 25,7 millioner.

- Det var utrolig gøy. Veldig hyggelige mennesker alle sammen. Det ble en lang arbeidsdag, så det hjelper alltid å ha fine folk på set, forteller Snekkestad om modelljobben til MinMote.

Videre forklarer hun at kommer til å holde på så lenge hun orker og kan jobbe.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Det jeg i hvert fall kan røpe er at jeg virkelig har fått større motivasjon til å fokusere mer på jobb nå som jeg bare har meg selv å tenke på, pluss hundene. Så det blir mye i utlandet framover, vil jeg tro, sier hun videre til nettstedet.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet i å få en kommentar fra Juliane Snekkestad.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer