Maria Mena:

Låner ut julelåta for første gang: - Dette føles så riktig

Maria Mena lånte ut den populære julesangen til et formål som ga mening for artisten selv.

LÅNER UT JULELÅTA: For første gang har det gitt mening for artisten Maria Mena å låne ut den kjente julelåten til en kampanje - til Kreftforeningen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
LÅNER UT JULELÅTA: For første gang har det gitt mening for artisten Maria Mena å låne ut den kjente julelåten til en kampanje - til Kreftforeningen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ofte en enkelt ting som skal til for å få julestemningen fram i de fleste av oss. For noen er det kanskje juledekorerte gater, en spesifikk julefilm, nysnø, duften av julebakst, en julesang, eller kombinasjonen av slike små, men for mange betydningsfulle elementer.

For stadig flere nordmenn har et sikkert tegn på at jula nærmer seg, vært Maria Menas låt «Home for Christmas». Så populær har låta blitt siden hun ga den ut i 2006, at da Mena tok utfordringen om en spontankonsert på trikken, var det et fåtall som ikke kunne teksten og lot seg rive med.

Artisten har gjentatte ganger fått forespørsler om bruk av sangen i kampanjer til veldedige formål eller egne utgivelser, men Mena har ikke ønsket at sangen skal knyttes til noe spesifikt. I år ga det for første gang mening å låne ut sangen. Det var til Kreftforeningen.

- Kreft berører oss alle

«Dette er en av de sterkeste videoene jeg har sett på lenge! Takk for alt det viktige arbeidet dere gjør!» skriver Mena i sitt innlegg på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer