Lisa Vanderpump:

Langer ut mot tidligere realitykolleger

Lisa Vanderpump nekter å legge ned stridsøksa mot «Real Housewives of Beverly Hills»-profilene.

NEKTER: Lisa Vanderpump sluttet i «Real Housewives of Beverly Hills» etter en evig strid med kollegene. Over to år etter er hun fremdeles ikke på talefot med flere. Foto: Rachel Murray/Getty Images/NTB
NEKTER: Lisa Vanderpump sluttet i «Real Housewives of Beverly Hills» etter en evig strid med kollegene. Over to år etter er hun fremdeles ikke på talefot med flere. Foto: Rachel Murray/Getty Images/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lisa Vanderpump (60) har opp gjennom åra gjort seg bemerket innenfor realityverden, spesielt i seriene «Real Housewives of Beverly Hills» og «Vanderpump Rules».

Den London-fødte Hollywood-fruen var et fullstendig medlem av «Real Housewives»-casten fra seriens oppstart i 2010, og helt fram til hun kastet inn håndkleet i 2019. Etter ni sesonger med intriger og kompliserte uvennskap, hadde hun fått nok.

- Jeg hadde ei fin tid i «Housewives», men å leve rundt negativitet i ei tid i mitt liv hvor jeg trenger positivitet, gjorde at jeg bestemte at det var slutt, har hun tidligere uttalt til People.

Negativiteten hun refererte til var de andre kvinnene som figurerer i det populære programmet, deriblant Kyle Richards (52), Teddi Mellencamp (39), Dorit Kemsley (44), Lisa Rinna (57) og Erika Jayne (49).

Da Vanderpump nylig gjestet «Watch What Happens Live with Andy Cohen», hadde hun flere ting å si om de nevnte kvinnene - og det var ikke nødvendigvis positivt.

Kranglet om en hund

Før man går inn på uttalelsene, trenger man et lite innblikk i hva som faktisk er årsaken til at det i 2019 skar seg mellom Vanderpump og flere av de nevnte kvinnene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer