Meghan Markles søster:

Langet ut mot Meghan Markle - nå angrer søsteren

- Jeg mente ingenting negativt.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hun har ikke vært sjenert i møtet med rampelyset. Meghan Markels (36) halvsøster, Samantha Grant (52), har langet ut mot søsteren og hennes kongelige forlovede, og har i tillegg uttalt at Markle ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

Knappe to måneder før det store bryllupet står i St. Georges Chapel i Windsor Castle, London, har imidlertid pipa fått en annen lyd hos Markles frittalende familiemedlem.

I et intervju med den svenske avisa Expressen, legger Grant seg langflat om flere av sine uttalelser, og erklærer høylytt sin kjærlighet for søstera. Hun erkjenner også at hun heller ikke har gitt opp håpet om en invitasjon til det kongelige bryllupet.

Forsvarer Harry

Etter at forlovelsen mellom prins Harry (33) og Meghan Markle ble kjent i slutten av november, har Grant, som er Markles halvsøster fra deres fars første ekteskap, kommet med flere krasse kommentarer om Markle fra sitt hjem i Florida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer