Jeremy Clarkson:

Lanserer lys med balleduft

«Top Gear»-stjerna følger opp skuespiller Gwyneth Paltrows vaginalys-suksess.

<strong>TOMMEL OPP FOR BALLELUKT:</strong> Jeremy Clarkson synes testikler lukter fantastisk, og tilbyr derfor duften inn i hjemmene til folk. Foto: NTB
TOMMEL OPP FOR BALLELUKT: Jeremy Clarkson synes testikler lukter fantastisk, og tilbyr derfor duften inn i hjemmene til folk. Foto: NTB Vis mer
Publisert

2020 åpnet med vaginaduftlys signert Gwyneth Paltrow (48) og avsluttes med duften av «Top Gear»-stjerne Jeremy Clarksons (60) baller.

Lukten av underliv er bokstavelig talt i vinden, for sistnevnte har nemlig produsert duftlys med testikkellukt ved den nyinnkjøpte gården sin, Diddly Squat, i Oxfordshire. Det avslører han selv på gårdens Instagram-profil.

- Akkurat inne, den fantastiske lukten av skrotum, sier briten før han tar et stort sniff av det lyslilla lyset.

«Dette lukter som ballene mine» står det skrevet i store bokstaver over den lille metallboksen.

Håndjaget, nei laget

Ballelukten til 60-åringen har tydeligvis et marked, for i kommentarfeltet er det flere som krever at duftlyset gjøres tilgjengelig for å kjøpes på nett.

«Vi vil gjøre det ganske snart, håper jeg», svarer Clarkson i kommentarfeltet.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Flere ber også om detaljer rundt produktet, hvorvidt det er basert på nyvaskede eller svette testikler.

Andre mener dette er årets julegave.

Clarkson la i august ut en filmsnutt av det som tilsynelatende er prototypen til lyset. Der framkommer det at det dreier seg om et bivokslys med tilsatt lukt.

«Håndlaget av meg», står det i beskrivelsen.

View this post on Instagram

Just in: scented beeswax candles, hand made by me

A post shared by Diddly Squat Farm Shop (@diddlysquat.farmshop) on

Vaginalys-suksess

60-åringen kjøpte gården til et nytt tv-program kalt «Jeg kjøpte en gård». Der har han ifølge Metro investert i 250 000 bier, vært jordmor for fødende sauer og drevet gårdsbutikk.

Det er altså her ballelyset er tilgjengelig for salg i første omgang.

Som nevnt lanserte skuespiller Gwyneth Paltrow vagina-duftlys på starten av året. Det tok ikke lange tida før lyset var utsolgt i nettbutikken hennes.

VENNER IGJEN: Piers Morgan og «Top Gear»-general Jeremy Clarkson har lenge vært bitre fiender. I kveldens «Alan Carr: The Chatty Man» forteller Morgan hvordan de begravde stridsøksa. Og han skværer opp med Carr selv, etter lang tids uvennskap. Vis mer

Selv fortalte 48-åringen at hun var høy da ideen ble unnfanget, men at hun deretter landet på at det slettes ikke var så dumt.

- Vi syntes det var veldig morsomt, men også litt punkrock, sa hun den gangen.

- Jeg tror at kvinner, mange av oss, har vokst opp med en grad av skam rundt sin egen kropp. Så dette er på en måte et radikalt lys for oss alle der ute, sa hun videre.

Ukjent pris

Clarkson har inntil videre ikke røpet om hans duftlys har til hensikt å kaste lys over et dypere budskap, eller om det bare er ment å lyse opp mørke høstkvelder. Det er imidlertid liten tvil om at det er et svar på Paltrows lysende duftsuksess, ettersom de er svært like i produktnavn.

«Dette lukter som vaginaen min», heter nemlig sistnevntes lys, og fant veien inn i stuene til folk mot en pris på 75 amerikanske dollar, tilsvarende rundt 666 norske kroner. Hva man må punge ut for briten sitt lys er ukjent.

Paltrow har foreløpig ikke uttalt seg om at ideen hennes er spunnet videre på.

Hun utvidet imidlertid duftlys-samlingen sin i sommer, da hun lanserte orgasmelyset.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer