<strong>SKAL OPERERES:</strong> DeLillos-frontfigur Lars Lillo-Stenberg er innlagt på sykehus i påvente av en operasjon, etter at han fikk hjerteinfarkt. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
SKAL OPERERES: DeLillos-frontfigur Lars Lillo-Stenberg er innlagt på sykehus i påvente av en operasjon, etter at han fikk hjerteinfarkt. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Lars Lillo-Stenberg (54) på sykehus med hjerteproblemer

DeLillos-frontfiguren har hatt hjerteinfarkt. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): DeLillos-frontfigur Lars Lillo-Stenberg er innlagt på sykehus på grunn av hjerteinfarkt, og skal opereres i løpet av kort tid.

Det opplyser bandet selv på sin Facebook-side.

I innlegget het det først at Lillo-Stenberg hadde opplevd hjertesvikt. Dette er senere blitt endret til hjerteinfarkt.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Dagbladet har vært i kontakt med Carsten Jøssund, som er bookingagent for bandet. Han sier at ingen knyttet til bandet vil kommentere den triste nyheten ut over det som er publisert på Facebook, men forteller at alle konserter fram til 13. august trolig vil bli avlyst.

DeLillos' plateselskap Drabant Music har delt bandets innlegg på sin Facebook-side, og skriver følgende i en kommentar:

«deLillos må dessverre avlyse store deler av sommerturneen sin, og her kan dere lese hvorfor. Dette kommenteres ikke ytterligere nå, men mer informasjon vil komme på et senere tidspunkt.»

- Etter forholdene i god form

Facebook-innlegget som DeLillos har publisert på sin Facebook-side lyder som følger:

«Lars Lillo-Stenberg ligger for tiden innlagt på sykehus pga hjerteinfarkt. Han venter iløpet av kort tid på å få gjennomført en operasjon. Lars er etter forholdene i god form og alt er under kontroll. Vi er glade for at dette ble oppdaget tidlig, istedenfor på et senere og mye mer kritisk tidspunkt.

Denne type operasjon vil vanligvis gi en sykemelding på 5 til 8 uker. Dette betyr antagelig at hele deLillos sin planlagte sommerturne må avlyses samt også Lars sine soloopptredener.

Vi hadde gledet oss voldsomt til å møte vårt publikum i sommer og synes dette er fryktelig trist, men vi er i hvert fall sikre på å komme sterkt tilbake i forbindelse med vår nye plateutgivelse til høsten. Når det gjelder alle festivalene så er det bare en ting å si: NESTE SOMMER.

Mer enn noen gang HJERTELIG hilsen deLillos.»

Må antagelig avlyse sommerturné

Etter det Dagbladet kan se på DeLillos' Facebook-side har bandet ni kommende konserter i blant annet Tromsø, Fredrikstad og Tønsberg, som nå sannsynligvis må avlyses.

Neste planlagte konsert er i Farsund 19. juli.

I tillegg skulle Lillo-Stenberg opprinnelig spille flere solokonserter i løpet av sommermånedene, blant annet på Tjøme.

Bandet har allerede spilt flere konserter i sommer, og sto i juni på scener i blant annet Rondane, Drammen og Høvikodden.

DeLillos slipper nytt album i oktober, og lanserte singelen «Aldri epleslang» i mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer