Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Las Vegas-legende døde

Roy Horn (75), kjent fra magikerduoen Sigfried og Roy, er død etter komplikasjoner fra coronaviruset.

DØDE: Roy Horn (t.h.) døde av coronaviruset. Her er han sammen med partneren gjennom mange år, Siegfried Fischbacher og en seks uker gammel tigerunge i Las Vegas i 2008. Foto:Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
DØDE: Roy Horn (t.h.) døde av coronaviruset. Her er han sammen med partneren gjennom mange år, Siegfried Fischbacher og en seks uker gammel tigerunge i Las Vegas i 2008. Foto:Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Den tysk-amerikanske duoen Roy Horn og Siegfried Fischbacher ble berømte for showet de hadde i Las Vegas hvor de drev med tryllekunster og tigere.

Horn hadde nylig testet positivt for coronavirus, og en talsperson opplyser til NBC News fredag at han døde av komplikasjoner fra covid-19.

- Roy var en kriger hele livet inkludert disse siste dagene. Jeg gir min hjertefølte takknemlighet til teamet av leger, sykepleiere og medarbeidere ved Mountain View Hospital som jobbet heroisk mot dette snikende viruset som til slutt tok Roys liv, sier Fischbacher til TV-kanalen.

I 2003 ble Roy angrepet av en 180 kilo tung tiger under showet de hadde på The Mirage i Las Vegas. Tigeren bet tak i halsen til Horn og dro ham av scenen.

Hendelsen førte til at Horn ble delvis lammet og Sigfried og Roy måtte slutte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!