Johnny Depp:

Låt setter fyr på spekulasjonene

Stjerna har angivelig skrevet en låt om ekskona.

MANGE HATTER: Johnny Depp er både skuespiller og musiker. Her er han avbildet med ekskona Amber Heard i 2015. Foto: Alberto Terenghi / Shutterstock Editorial / REX / NTB
MANGE HATTER: Johnny Depp er både skuespiller og musiker. Her er han avbildet med ekskona Amber Heard i 2015. Foto: Alberto Terenghi / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert

Johnny Depp (59) er en av Hollywoods mest suksessrike skuespillere, med en CV som inkluderer blant annet «Edward Scissorhands» og «Pirates of the Caribbean»-filmene.

Men skuespilleren har flere talenter, blant annet innenfor musikkens verden.

For tida reiser superstjerna Europa rundt i forbindelse med en gjesteopptreden med rockelegenden Jeff Beck (78). Ifølge danske B.T. skal også Depp og Beck gi ut et felles album, kalt «18».

«Pirates of the Caribbean»-stjerna har selv skrevet to av sangene, og ifølge The Sunday Times handler trolig en av dem om ekskona Amber Heard (36), som han vant over i retten tidligere i år.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

«Som en hund med sju års-kløe»

Sangen har fått tittelen «Sad Motherfuckin' Parade». Låta skal inkludere tekststrofer som «I think you’ve said enough for one motherfucking night», «You’re sitting there like a dog with a seven-year itch» og «If I had a dime, it wouldn’t reach your hand».

Det kan oversettes til «jeg tror du har sagt nok for en motherfuckings natt», «du sitter der som en hund med en sju års-kløe» og «hvis jeg hadde en slant, ville den ikke havnet i din hånd».

I HELSINKI: Her står Johnny Depp på scena i Helsinki i Finland. Foto: Jussi Nukari/AFP/NTB
I HELSINKI: Her står Johnny Depp på scena i Helsinki i Finland. Foto: Jussi Nukari/AFP/NTB Vis mer

Strofene kan være et stikk til Heard, som han giftet seg med for sju år siden, skriver B.T.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Vanity Fair og The Guardian.

Eksparet møttes nylig i rettssalen etter at Depp saksøkte Heard for ærekrenkelser, på bakgrunn av en kronikk 36-åringen skrev i The Washington Post. Der fortalte Heard hvordan det hadde vært å stå fram som en som hadde opplevd partnervold.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Depp kom til slutt seirende ut av rettslokalet, og Heard må dermed punge ut en klekkelig erstatning til eksmannen.

Var i Norge

Utover «Sad Motherfuckin' Parade» har Depp bidratt med å skrive låta «This is a Song for Miss Hedy Lamarr».

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

Forrige måned var Depp i Norge i forbindelse med duoens Europa-turné, men dessverre ble konserten utsatt grunnet coronasmitte.

- Dessverre fikk vi ikke spilt konserten, men vi kommer tilbake om et par uker, sa Depp til Dagbladet den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer