Sam Asghari:

Latterliggjør rykteflommen

Fotografens møte med Sam Asghari gikk ikke helt som planlagt.

RYKTESTORM: Amerikanske medier har spekulert i om Britney Spears og Sam Asghari har forlovet seg. Nå uttaler sistenevnte seg om ryktene. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
RYKTESTORM: Amerikanske medier har spekulert i om Britney Spears og Sam Asghari har forlovet seg. Nå uttaler sistenevnte seg om ryktene. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Ryktene om at sangstjerna Britney Spears (39) og kjæresten Sam Asghari (27) har forlovet seg har vært flittig omtalt i amerikanske medier den siste tida. Spekulasjonene oppsto i forbindelse med deres nylige reise til Hawaii, der Spears skal ha blitt observert med en stor ring på venstre ringefinger.

SOLO: I forbindelse med at Britney Spears skal vitne i retten ble det arrangert demonstrasjon utenfor USAs ambassade. Cathrine Deaton Heibø møtte opp. Video: Christian Fjermeros. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Tvillinger

Onsdag ble hennes 27 år gamle kjæreste konforntert med ryktene av en paparazzi da han var å besøkte en bilforhandler i Los Angeles. Paparazzien ble møtt av en svært sarkastisk Asghari, skriver PageSix.

Fotografen fikk nemlig til svar at paret allerede har giftet seg.

- Folk vet ikke dette, men vi har faktisk vært gift i cirka fem år. Vi giftet oss i hemmelighet på Hawaii. Det er én av de historiene jeg selv ikke er klar over, men som jeg kan lese om i avisene, skal han spøkefullt ha uttalt.

Han ga seg imidlertid ikke der:

- Og ja, vi har tvillinger også.

Bitter strid

Den verdenskjente artisten har de siste månendene kjempet en bitter strid i retten mot sin far Jamie Spears' (68), som har styrt 39-åringens økonomi helt siden hun ble satt under farens vergemål for drøye 13 år siden.

Under en høring i juni uttalte Spears at hun drømmer om å gifte seg og få flere barn, men at den juridiske situasjonen hun er i forbyr henne nettopp det.

- Det er noe jeg har lyst til. Jeg kunne ønske jeg fikk muligheten til å gifte meg og til å få en baby. I forbindelse med vergemålet fikk jeg opplyst at jeg ikke har muligheten til hverken å gifte meg eller å få barn, sa hun da hun var «til stede» i retten via en videlolink.

Vil bli pappa

Fra før av har hun sønnene Sean (15) og Jayden (14) sammen med eks-mannen Kevin Federline.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

I mars uttalte kjæresten Asghari, som jobber som trener og modell, at han er klar for å skape en familie sammen med jenta han har vært sammen med i om lag fem år.

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer