Gwyneth Paltrow:

Latterliggjøres av avis

Skuespillerens corona-utfordringer blir gjort narr av.

KRITIKK: Gwyneth Paltrow latterliggjøres for «utfordringene» hun har gått gjennom det siste året. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
KRITIKK: Gwyneth Paltrow latterliggjøres for «utfordringene» hun har gått gjennom det siste året. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (48) er kjent for å fronte et strengt kosthold og nøye treningsrutiner. Under coronapandemien har den ellers så kjernesunne skuespilleren imidlertid ikke vært like nøye med livsstilen.

Det kunne hun fortelle i podkasten «SmartLess» i helga.

- Jeg drakk sju dager i uka og lagde pasta og spiste brød. Det gikk helt over styr, kunne hun avsløre.

Det har ikke gått upåaktet hen. The Guardian har nemlig sett sitt snitt til å gjøre narr av «utfordringene» til stjerna.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

«Sjokk, skrekk!»

Journalist Poppy Noor har nemlig skrevet et ironisk innlegg i avisa hvor 48-åringen får passet sitt påskrevet.

«I det seineste kjendisforsøket på å bevise at det er like tungt som normale folk under pandemien, har Gwyneth Paltrow innrømmet at hun ble drevet til det ekstreme i karantene. Det ble mørkt. Hun innrømmet å drikke så mange som to drinker hver kveld under lockdown (quinoa-basert whiskey, selvfølgelig), og til og med spist brød og pasta. Sjokk, skrekk!», åpner kronikken.

Forfatteren byr også på sine egne erfaringer under pandemien.

«Mitt laveste punkt var da jeg, på randen, ropte 'JEG ER ALFAEN' til min fire måneder gamle valp, og med det beviste for oss begge at jeg åpenbart ikke var det, eller kanskje den gangen jeg trodde jeg kunne få ham til å slutte å jukke på meg ved å gjøre det tilbake (spoiler-alarm - det funker ikke)», skriver hun humoristisk.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Massiv kritikk

The Guardian har også oppfordret leserne sine til å komme med sine opplevelser på Twitter.

«Gwyneth Paltrow ga etter og spiste brød i karantene. Hva var din største nedtur?», spør de.

Det har ikke manglet på svar. En rekke brukere på Twitter har nemlig tatt The Guardians oppfordring på strak arm, og beskriver sine verste nedturer. Pasta og brød blir mildt sagt satt i skyggen av brukernes opplevelser.

«Å ikke få se mora mi før hun døde i fjor var ganske bedritent, faktisk. Men du vet, Gwynnie hadde den grusomme pandemi-opplevelsen ved å spise brød», svarer nemlig en.

«Da det drepte faren min», skriver en annen, mens en tredje påpeker:

«Trolig da jeg fikk sparken fra drømmejobben og skilte meg fra kona, men jeg er lei meg for å høre om brødet, Gwyneth».

Skuespiller og komiker Kristen Johnston (53), kjent fra serier som «3rd Rock from the Sun» og «Akutten», skriver:

«Trolig da søstera mi døde, men ja, brød er skummelt».

FØRSTE GLIMT: Her er første glimt av Gwyneth Paltrows omstridte Netflix-serie «The Goop Lab». Video: Netflix Vis mer

Var smittet

Gwyneth Paltrow har foreløpig ikke besvart kritikken. Man skulle imidlertid tro at skuespilleren hadde opplevd verre ting enn å spise brød og pasta det siste året, ettersom hun selv har vært smittet av det potensielt dødelige viruset.

48-åringen ble tidlig i pandemien smittet av coronaviruset, skrev hun i et innlegg på nettsida til skjønnhet- og livsstilssmerket sitt Goop.

I februar avslørte hun også at hun fortsatt sleit med ettervirkninger av virussykdommen, som blant annet fatigue og hjernetåke.

- Jeg tok noen tester i januar, og de viste veldig store verdier av betennelse i kroppen min, forklarte Paltrow, som også sa at hun oppsøkte en lege som forklarte at hennes helbredelsesprosess har vart lenger enn det som er vanlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer