GENSERFIN: Da Daniel Craig (46) og hans medskuespillere deltok på lanseringen av detaljer om den nye James Bond-filmen, var mange opptatt av Craigs antrekk. Foto: NTB Scanpix
GENSERFIN: Da Daniel Craig (46) og hans medskuespillere deltok på lanseringen av detaljer om den nye James Bond-filmen, var mange opptatt av Craigs antrekk. Foto: NTB ScanpixVis mer

Latterliggjøres for antrekket på James Bond-lansering

- Daniel Craig har offisielt åpnet julegenser-sesongen.

(Dagbladet): Torsdag formiddag ble detaljer rundt den nye James Bond-filmen «Spectre» offentliggjort.


Alle skuespillerene, også hovedpersonen selv, Daniel Craig (46), var tilstede på den mye omtalte lanseringen.

Utradisjonelt antrekk Mange var opptatt av hva filmen skulle hete, og hvem som hadde fått rollen som Bond-pike, men flere var også opptatt av hva Daniel Craig hadde tatt på seg den dagen.

I stedet for dress og slips hadde nemlig skuespilleren valgt en blå genser med en hvit skjorte under, grå dressbukser og sorte sko. På Twitter var det mange som påpekte at det så ut som om skuespilleren hadde tatt på seg en julegenser.

- Offisielt åpnet julegenser-sesongen «Daniel Craig har offisielt åpnet julegenser-sesongen», skrev BBC-journalisten Mark Machado på Twitter.

«Elsker James Bond. Elsker Daniel Craig. Elsker den ny tittelen: Spectre. Men jeg vil ikke se Bond i en fornuftig genser», skrev en annen.

POSERTE: Regissør Sam Mendes og skuespiller Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix
POSERTE: Regissør Sam Mendes og skuespiller Daniel Craig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Twitter-kontoen «Suits of James Bond» la merke til antrekket.


«Daniel Craig har kledd seg avslappet til Spectre-pressekonferansen i en blå genser over en hvit skjorte, slips og grå bukser», skriver kontoen.