Donald Trump

Latterliggjøres for «bisarr uttalelse»

USAs forrige president, Donald Trump, gikk tirsdag ettermiddag til et merkelig angrep på Oscar-utdelingen for to dager siden.

IKKE IMPONERT: USAs forrige president, Donald Trump, har klare meninger om hvordan Oscar-utdelingen kan få opp seertallene. Foto: MANDEL NGAN / AFP
IKKE IMPONERT: USAs forrige president, Donald Trump, har klare meninger om hvordan Oscar-utdelingen kan få opp seertallene. Foto: MANDEL NGAN / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Trump er stadig suspendert fra Twitter. Dermed må han fortsatt nøye seg med å sende ut pressemeldinger og eposter til journalister. Tirsdag kom en ny uttalelse hvor USAs tidligere president gikk til angrep på filmbransjens Oscar-utdeling, som gikk av stabelen i Los Angeles søndag.

Uttalelsen fra Trumps nye hjemsted i Florida, Mar-a-Lago, kommer etter at seertallene ble kjent. Årets Oscar-show hadde bare 9,85 millioner seere, noe som er en nedgang på nærmere 59 prosent fra fjorårets show, som hadde 23.6 millioner seere, ifølge CNBC.

- Ødelegger landet

- Det som pleide å bli kalt The Academy Awards, og nå blir kalt «Oscar» - et mye mindre viktig og elegant navn - hadde de laveste seertallene i registrert historie, selv mye lavere enn i fjor, som satte en annen lav rekort, skriver Trump i uttalelsen.

USAs forrige president og tidligere realityshow-stjerne har bestandig vært svært opptatt av seertall på TV. Det er han tydeligvis fortsatt.

- Gå tilbake 15 år, se på formelen de brukte, forandre navnet tilbake til THE ACADEMY AWARDS, ikke vær så politisk korrekt og kjedelig, og gjør det riktig. Få også tilbake en god programleder. Disse TV-folkene bruker all sin tid på å tenke på hvordan de kan promovere Det demokratiske partiet, som ødelegger landet vårt, og kansellerer konservative og republikanere. Den formelen har definitivt ikke fungert veldig bra for The Academy! skriver Trump.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer