Prins Harry:

Latterliggjøres: «Men mamma!»

For ei uke siden kom prinsens bok «Spare». Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

PRINSEN OG PENISEN: Et amerikansk talkshow harselerer med prinsens intime historie. Foto: Toby Melville, Pool Photo via AP, File/NTB
PRINSEN OG PENISEN: Et amerikansk talkshow harselerer med prinsens intime historie. Foto: Toby Melville, Pool Photo via AP, File/NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag 10. januar ble prins Harrys (38) bok «Spare» lansert over hele verden. Boka er både ærlig og nær, og kom med flere oppsiktsvekkende avsløringer - noen av det mer intime slaget.

Flere medier, blant andre Dagbladet, har omtalt Harrys historie om da han var på ekspedisjon på nordpolen og fikk frostskader på penisen. I boka er fortellingen detaljert - prinsen skrev blant annet:

«Mens ørene og kinnene allerede var i ferd med å leges, kan ikke det samme sies om penisen. Det ble et større problem for hver dag».

Nå har den amerikanske talkshow-verten Jimmy Kimmel (55) gjort narr av Harrys historie.

Prins Harrys mye omtalte selvbiografi «Spare» ble utgitt 10. januar. Under et besøk i Liverpool fikk prins William og hertuginne Kate spørsmål om boka. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Laget «barnebok»

Harry skriver i boka at han ble anbefalt å smøre en krem på penisen som kunne hjelpe med å lindre smertene. Den kremen skal imidlertid ha vært den samme som hans avdøde mor, prinsesse Diana, smurte på leppene.

«Det føltes som om moren min var i rommet. Så jeg tok litt av kremen og smurte det på... der nede», skrev prinsen i «Spare».

I en episode av «Jimmy Kimmel Live!» harselerte programlederen med historien, og viste fram en «barnebok» til seerne med tittelen «Prinsen og penisen».

Deretter leste han opp fra boka og gjorde grundig narr av prins Harry.

«Men mamma!»

Historien starter med en ung prins som er på nordpolen som får frostskader på penisen - videre sier Kimmel at den unge prinsen ble veldig redd, og begynte å rope etter moren sin.

DIANA?: Det kan se ut som det er prins Harry, prinsesse Diana og Harrys penis som er illustrert på dette bildet. Foto: Skjermdump / Twitter
DIANA?: Det kan se ut som det er prins Harry, prinsesse Diana og Harrys penis som er illustrert på dette bildet. Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

«Boka», som er illustrert, viser en tegning av en kvinne på en sky som likner veldig på prinsesse Diana.

«Å mamma, å mamma», gråt han skrikende, til hun dukket opp med litt krem fra himmelen», står det.

Deretter spør prinsen i historien:

«Men mamma! Brukte ikke du dette på leppene?».

«Å ja, min kjære gutt, og også på brystvortene. Ikke utsett det nå, ellers blir penisen din ødelagt».

Prins Harry har foreløpig ikke uttalt seg om Kimmels utspill.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer