Brooklyn Beckham:

Latterliggjøres: - Tuller han?

Fansen er ikke imponert over kjendissønnens seineste påfunn.

IKKE IMPONERT: Brooklyn Beckham deler gladelig matlagingsvideoer med følgerne sine. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
IKKE IMPONERT: Brooklyn Beckham deler gladelig matlagingsvideoer med følgerne sine. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Brooklyn Beckham (23), sønn av stjerneparet Victoria (48) og David Beckham (47), har lenge kunnet glede sine 14,6 millioner følgere på Instagram med oppskrifter og matlagingsvideoer.

23-åringen har blant annet gjestet «The Today Show» for å vise fram sine ferdigheter på kjøkkenet, men ifølge fansen er det ikke en mesterkokk vi har med å gjøre. I alle fall ikke ennå.

Selv omtaler han seg som «eksperimentell» og «eksentrisk», men nå mistenker fansen at kjendissønnen bare lurer dem.

Enkle oppskrifter

Sist Beckham tok til plattformen for å dele matglede var det tunfisk og agurk som sto på menyen, men ifølge Daily Mail skal 23-åringen også ha filmet seg selv når han gjorde noe så enkelt som å koke pasta.

Det som imidlertid toppet seg var da han forrige helg skulle ta med følgerne sine på å lage drinker. Stjerna skulle lære fansen å lage en «Lychee Martini» i tillegg til en gin og tonic.

FÅR KRITIKK: David Beckham er i hardt vær om dagen etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer

Han hevdet å være «veldig eksperimentell» når han lager drinker, men fortsatte med å lage en gin og tonic med de to mest åpenbare ingrediensene - nemlig gin og tonic.

- Jeg er veldig eksperimentell, jeg elsker å teste drinker og prøve nye oppskrifter. Dere vet at jeg er eksentrisk på kjøkkenet, sa han og la til at favorittkveldene hans er når han og kona, Nicola Peltz (27), er hjemme og lager mat og drinker.

Latterliggjøres

Videoen skal ha gjort fansen svært forvirret, og noen kunne ikke forstå om han var seriøs eller ikke.

«Jeg skjønner fortsatt ikke om Brooklyn tuller med oss eller om managementet hans tuller med ham. Han er 'veldig eksperimentell' og 'eksentrisk' og lager hans signaturdrink, som er gin og tonic. Han lager den med gin og i tillegg tonic», skrev en.

«Det er en gin og tonic, kompis. Enhver åtteåring kan lage en, mente en annen», mens en tredje ironisk la til:

«Vær snille, han klemte litt mynte for å få ut lukten».

Beckham skal også tidligere ha blitt latterliggjort for sine matlagingsferdigheter, eller mangelen på dem, uten at det stopper han fra å fortsette å dele matglede og kokkeleringsvideoer på sine plattformer.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Til Bustle har han tidligere understreket at han ikke er en profesjonell kokk.

- Jeg har aldri sagt det. Jeg ville aldri ha sagt det. Åpenbart så visste faren min hva han holdt på med i veldig ung alder, men jeg har bare laget mat i underkant av tre år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer