Dakota Johnson:

Latterliggjøres

Skuespillerens nyeste trailer har fått mye oppmerksom på sosiale medier.

NETTET KOKER: Det er Johnsons skuespillerevner som setter fyr på nettet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
NETTET KOKER: Det er Johnsons skuespillerevner som setter fyr på nettet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

34 år gamle Dakota Johnson er for mange kjent fra «Fifty Shades of Grey»-filmene. Nå er hun aktuell med en ny film, som befinner seg i en litt annen sjanger - hun har fått bryne seg på en superheltfilm.

I «Madame Web» spiller Johnson en kvinne som er klarsynt - hun setter sammen en gruppe kvinner med overnaturlige egenskaper som skal hjelpe henne når hun blir jaget av en skurk som er knyttet til moras fortid som edderkoppforsker.

UHELL: Da skuespiller Dakota Johnson gikk opp på scenen for å ta imot prisen fra komiker og skuespiller Leslie Mann røk festet på baksiden av kjolen hennes. Video: Reuters Vis mer

I traileren til filmen er det en setning om nettopp dette som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier.

Johnson sier: «I've seen that man before. He was in the Amazon with my mom when she was researching spiders, right before she died».

Oversatt til norsk blir det: «Jeg har sett den mannen før. Han var i Amazonas med mora mi da hun etterforsket edderkopper, rett før hun døde».

- IKKE DRØY NOK: Artist Alexandra Joner synes «Fifty Shades of Grey» ikke var drøy nok, og ble skuffet over Jamie Dornan i rollen som Mr. Grey. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer

Denne setningen har rett og slett blitt en «meme» på nettet. Det er flere brukere av blant annet X/Twitter som har lagt ut bilder som spiller på akkurat den setningen.

Det vites ikke nøyaktig hvorfor akkurat den setningen har fått så stor oppmerksomhet. Trolig er det måten skuespilleren utfører replikken på som har satt fyr på nettet.

Dakota Johnson har ikke uttalt seg om trailerens mottakelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer