Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tom Hiddleston og Taylor Swift

Latterliggjort av «hele» internett for «superpinlig» Swift-T-skjorte. Nå slår han tilbake

- Tatt fullstendig ut av kontekst. 

KORTVARIG: Tom Hiddleston (35) og Taylor Swift (27) var paret «alle snakket om» i fjor sommer. Førstnevntes bade-T-skjorte inkludert. Foto: NTB Scanpix
KORTVARIG: Tom Hiddleston (35) og Taylor Swift (27) var paret «alle snakket om» i fjor sommer. Førstnevntes bade-T-skjorte inkludert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De skapte utallige overskrifter sammen i fjor sommer, popyndlingen Taylor Swift (27) og skuespiller Tom Hiddleston (35).

Selv om «Hiddleswift», som de ofte ble kalt, var historie etter bare tre måneder, fikk romansen enorm oppmerksomhet så lenge det varte. Det var særlig et besøk til Swifts ferievilla ved Rhode Island, der også superparet Blake Lively og Ryan Reynolds fikk være med, som fikk internett til å gå av skaftet.

Hvorfor? Mest på grunn av en T-skjorte.

Skrift til besvær

Paparazziene passet nemlig på å forevige Hiddlestons, la oss kalle det litt klissete overdel, en hvit T-skjorte som for anledningen var påmalt «I love T.S.», en åpenbar referanse til Swifts initialer.

Og den kulørte delen av pressen hadde mer å skrive hjem om. «The Night Manager»-stjerna hadde i tillegg pyntet skulderen med et knallrosa hjerte, formet med en stor T inni. I het omfavnelse ved strandkanten gikk kameralinsene i buskene varmt.

Mottakelsen fra verdensveven var hysterisk, og bildene florerte på de fleste sosiale medier i ukesvis, gjerne med tilhørende ord som «kleint» og «pinlig».

Den britiske kommentatoren Piers Morgan skrev også en kronikk der han blant annet påsto at dette ødela sjansene for at Hiddleston noen gang kom til å spille James Bond. Andre kastet ut mistanker om at strandbildene måtte være et PR-stunt.

PAR I HJERTER: Taylor Swift og Tom Hiddleston omfavner hverandre på badeferie. I midten Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: Instagram / NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Taylor Swift og Tom Hiddleston omfavner hverandre på badeferie. I midten Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer

Avfeier ryktene

Nå, nesten et halvt år etter bruddet, forteller Tom Hiddleston hva som egentlig lå bak de høyromantiske bildene, og ikke minst T-skjorta.

I et intervju med magasinet GQ avviser han raskt at forholdet til popprinsessen var regissert, og sender samtidig et saftig motsvar til media:

- Bildene var tatt fullstendig ut av kontekst, og overskriftene stemte overhodet ikke overens med virkeligheten. Fotografene hadde selvfølgelig ikke tillatelse til å ta bildene heller, forteller 35-åringen.

Hiddleston forteller videre at han ikke vil leve et liv der han er nødt til å gjemme seg for uvedkommende fotografer.

- Jeg prøver fortsatt å finne ut hvordan jeg skal klare å verne om privatlivet mitt på en god måte.

Hva gjelder T-skjorta, meddeler skuespilleren at det hele var en spøk.

- Jeg ville beskytte huden fra sola og spurte følget om noen hadde en T-skjorte. En venninne ville tulle med meg, og da var det gjort. Det var ikke noe verre enn det, sier han.

- Helvete brøt løs

Hva som er årsaken til at «paret alle snakket om» avsluttet forholdet etter tre korte måneder, er det foreløpig få som vet. Det ble snakket om at Swift syntes forholdet ble «for offentlig», men det forblir spekulasjoner.

Selv har Swift vært ordknapp om bruddet. De siste åra har hun skapt vel så mange overskrifter for kjærlighetslivet sitt, som hun har for musikken, og det var flere grunner til at hun fikk spesielt mye oppmerksomhet for Hiddleston.

Blant annet skal hun ha funnet kjærligheten med skuespilleren bare uker etter at hun og DJ-en Calvin Harris avsluttet sitt femten måneder lange forhold.

- Da forholdet tok slutt, brøt helvete løs, fortalte Harris i fjor høst.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling