Tom Hiddleston og Taylor Swift

Latterliggjort av «hele» internett for «superpinlig» Swift-T-skjorte. Nå slår han tilbake

- Tatt fullstendig ut av kontekst. 

KORTVARIG: Tom Hiddleston (35) og Taylor Swift (27) var paret «alle snakket om» i fjor sommer. Førstnevntes bade-T-skjorte inkludert. Foto: NTB Scanpix
KORTVARIG: Tom Hiddleston (35) og Taylor Swift (27) var paret «alle snakket om» i fjor sommer. Førstnevntes bade-T-skjorte inkludert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De skapte utallige overskrifter sammen i fjor sommer, popyndlingen Taylor Swift (27) og skuespiller Tom Hiddleston (35).

Selv om «Hiddleswift», som de ofte ble kalt, var historie etter bare tre måneder, fikk romansen enorm oppmerksomhet så lenge det varte. Det var særlig et besøk til Swifts ferievilla ved Rhode Island, der også superparet Blake Lively og Ryan Reynolds fikk være med, som fikk internett til å gå av skaftet.

Hvorfor? Mest på grunn av en T-skjorte.

Skrift til besvær

Paparazziene passet nemlig på å forevige Hiddlestons, la oss kalle det litt klissete overdel, en hvit T-skjorte som for anledningen var påmalt «I love T.S.», en åpenbar referanse til Swifts initialer.

Og den kulørte delen av pressen hadde mer å skrive hjem om. «The Night Manager»-stjerna hadde i tillegg pyntet skulderen med et knallrosa hjerte, formet med en stor T inni. I het omfavnelse ved strandkanten gikk kameralinsene i buskene varmt.

Mottakelsen fra verdensveven var hysterisk, og bildene florerte på de fleste sosiale medier i ukesvis, gjerne med tilhørende ord som «kleint» og «pinlig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer