Lavrans Solli og Anja Johansen:

Lavrans Solli og Anja Johansen venter barn

- Jeg har alltid hatt et ønske om flere barn, men jeg har ventet på at Anja skulle bli «klar».

BLIR TOBARNSFORELDRE: Lavrans Solli (26) og Anja Johansen (30) venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de datteren Frøya, som kom til verden i 2014. Foto: Andreas Fadum
BLIR TOBARNSFORELDRE: Lavrans Solli (26) og Anja Johansen (30) venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de datteren Frøya, som kom til verden i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2014 kunne blogger Anja Johansen (30) og tidligere svømmer Lavrans Solli (26) ønske sitt første barn, datteren Frøya (4), velkommen til verden.

Nå kan paret bekrefte overfor Dagbladet at de venter nok et barn sammen.

- Det er veldig hyggelig. Jeg har alltid hatt et ønske om flere barn, men jeg har ventet på at Anja skulle bli «klar». Det kom nok litt fortere enn vi hadde forventet, men vi er kjempeglade begge to, sier Lavrans Solli til Dagbladet.

- Gleder seg

Anja Johansen har termin i desember, og kan fortelle at både venner og familie - inkludert datteren, som snart blir storesøster - gleder seg over det kommende barnet.

- Det er veldig stas for alle sammen. Frøya gleder seg til å bli storesøster, og spør gjerne om hun kan «få kjenne babyen sparke i magen min». Svangerskapet nå har ikke vært helt planlagt, men det er kjempehyggelig, og absolutt ønsket, sier den vordende mora.

Johansen har tidligere vært tydelig på at hun antakelig ikke ønsket seg flere barn etter første svangerskap. Paret har nemlig vært svært åpne om at tiden som nybakte foreldre var tøff, ettersom datteren ble født hele to måneder før termin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer