Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Staysman & Lazz:

«Lazz» har giftet seg to ganger i løpet av ei uke

I går fikk Staysmans musikkmakker Lazz ja fra sin kjære Martina. Det gjorde han også for seks dager siden.

Staysman & Lazz: Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen utgjør duoen «Staysman & Lazz». Nå er begge gift, med hver sin dame. Foto: NTB Scanpix
Staysman & Lazz: Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen utgjør duoen «Staysman & Lazz». Nå er begge gift, med hver sin dame. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forbindelse med TV 2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald» og deres konsept «Senkveld Surprise» i 2016, ble artisten Stian Thorbjørnsen (36) lurt til å tro at han skulle spille i et bryllup i Glemmen kirke, i hjembyen Fredrikstad.

Thorbjørnsen har gjort stor suksess med «Staysman & Lazz», og er derfor en ettertraktet artist. Det han ikke visste, var at det var hans eget bryllup.

Nå har også musikkmakkeren Lazz, eller Lasse Jensen (36) som han heter, giftet seg.

Dobbelt bryllup

Han og Martina Jensen (31) ga hverandre sine ja til hverandre i Gamlebyen i Fredrikstad, det samme stedet hvor Lasse fridde.

- Det føles superbra å være gift, sier Jensen til Dagbladet, dagen etter bryllupet.

Thorbjørnsen var selvfølgelig til stede i vielsen.

«I dag ble min musikalske partner i over 20 år gift! Grættis med din Martina», skriver Thorbjørsen på sin Instagram-profil.

- Jeg koste meg fælt. Det var et veldig trivelig bryllup, sier Thorbjørnsen til Dagbladet.

Lasse Jensen giftet seg også for ei uke siden. Vel å merke, med samme dame. Martina er nemlig fra Irland, derfor hadde de et bryllup i hvert land. I Irland ble det borgerlig bryllup med hennes familie, mens det ble et kristent i Norge.

Han har lagt ut bilde fra bryllupet i Irland på Instagram:

I sommer er duoen travelt opptatt med å spille. De har nå gjennomført 65 av 90 konserter.

- Vi har hatt ei uke fri nå, slik at det kunne bli bryllup. Men ellers har vi spilt så mange konserter at det har blitt en vanesak. Men nå ser vi lys i enden av tunnelen, sier Thorbjørnsen til Dagbladet.

Å ha så mange spillejobber, gjør også at bryllupsreisen til det nygifte paret er blitt satt litt på vent.

- Nå er vi så opptatt med «Staysman & Lazz» at bryllupsreisen nok ikke blir før i september. Da tror jeg det blir en tur til Thailand, forteller Jensen.

GRAND PRIX: I 2015 kom Thorbjørsen og Jensen blant de fire beste i den norske Melodi Grand Prix-finalen med låta «En godt stekt pizza». Foto: NTB Scanpix
GRAND PRIX: I 2015 kom Thorbjørsen og Jensen blant de fire beste i den norske Melodi Grand Prix-finalen med låta «En godt stekt pizza». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Låt med Lothepus

I desember kom hiten «Hundre år», hvor blant andre «Farmen kjendis»-vinner Leif Einar «Lothepus» Lothe og Petter Pilgaard bidrar.

- Det blir en skikkelig gladlåt i kjent «Staysman & Lazz»-stil. Vi tror fansen vil like det, selv om vi neppe får terningkast seks fra musikkanmelderne denne gangen heller, sa Thorbjørnsen i et tidligere intervju med Dagbladet, og la til:

- Jeg og Petter har kjent hverandre lenge, og gikk god for meg overfor Lothepus. Vi hentet ham da han var i Oslo i forbindelse med en boksignering og fikk ham til studio i en kort pause. Han er jo en av Norges travleste menn, mener Thorbjørnsen.

Deres nyeste låt «Kyss meg»kom ut tidligere i år.

Fridde på scenen

Thorbjørnsen fridde til kjæresten Tina Svestad under Se og Hørs kjendisgalla for tre år siden.

Det var da artisten skulle ta imot prisen «Årets kjendis», at han benyttet scenetida til å gå ned på kne foran samboeren.

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top … Nå blir jeg nervøs også … Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte Thorbjørnsen fra scenen.

Svestad svarte ja, og de er fremdeles lykkelig gift.