Shabana Rehman:

Legene slo alarm

Den kreftsyke TV-profilen fikk ikke reise.

KREFTYSK: Shabana Rehman får kreftbehandling i Tyskland, og fikk ikke lov til å reise hjem til Norge denne uka. Foto: Espen Solli/Se og Hør
KREFTYSK: Shabana Rehman får kreftbehandling i Tyskland, og fikk ikke lov til å reise hjem til Norge denne uka. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at TV-profil og debattant Shabana Rehman (46) hadde blitt diagnostisert med bukspyttkjertelkreft med spredning. Nyheten fortalte hun først til Se og Hør.

For tida får hun behandling for kreftsykdommen på Medias Klinikum Berghausen, som ligger i Tyskland.

Denne uka ville hun imidlertid reise hjem til Norge igjen, for å delta når ytringsfrihetskommisjonen legger fram sin rapport under Arendalsuka.

Det fikk hun ikke lov til, forteller hun til Nettavisen.

Legene slo alarm etter at de oppdaget at hun hadde så lave blodverdier at hun ble bedt om å bli værende i Tyskland. Dermed fikk hun heller ikke møte «kollegaene» fra kommisjonen.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- De anbefalte meg på det sterkeste å ikke reise til Norge i dag tidlig, som jeg skulle. Blodprøvene viste at blodprosenten var på vei ned, så det kunne ha gått galt på flyet. Jeg får blodoverføring nå og det vil hjelpe, men jeg vet ikke hva som vil hjelpe mot tristheten jeg kjenner i hjertet nå for jeg ikke får vært fysisk til stede under overleveringen av kanskje Norges viktigste arbeid akkurat nå, sier hun til avisa.

- Jeg er uansett svært stolt over den fantastisk flotte, flittige gjengen jeg har fått være en del av, legger hun til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer