Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sienna Miller:

Legger datteren sammen med eksen hver dag

Vil holde rutinene, på tross av bruddet.

VAR FORLOVET: Tom Sturridge og Sienna Miller gikk fra hverandre i 2015. I løpet av de fire åra paret var sammen, fikk de en datter. Foto: NTB Scanpix
VAR FORLOVET: Tom Sturridge og Sienna Miller gikk fra hverandre i 2015. I løpet av de fire åra paret var sammen, fikk de en datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I 2015 ble det kjent at skuespiller Sienna Miller (35) og forloveden Tom Sturridge (31) hadde gått hver til sitt.

Paret, som hadde vært sammen siden 2011, forlovet seg rundt nyttår i 2011 og har datteren Marlowe Ottoline Layng Sturridge (4) sammen.

I et nytt intervju med magasinet Allure, åpner Miller opp om hvilke oppdragelsesrutiner hun og eksforloveden har.

På tross av bruddet, prioriterer duoen nemlig å oppdra datteren sammen i størst mulig grad. Selv om hun ikke lenger bor sammen med Sturridge, møtes de hver dag - og det spesielt for ett viktig rituale:

- Vi legger henne sammen hver dag, sier Miller til Allure, ifølge Time-nettstedet Motto.

- Komplisert til tider

Ettbarnsmora bor nemlig bare noen få kvartaler fra Sturridge i New York, noe som gjør det praktisk mulig å gjennomføre kveldsrutinene.

- Å gjøre så mye som mulig sammen, føltes som det mest ideelle for oss. Heldigvis er vi veldig glad i hverandre og er bestevenner, så det er bra, sier Miller og legger til:

- Det er ikke det at det ikke er komplisert til tider, for det er det.

FOKUS PÅ DATTEREN: Sienna Miller (35) mener begge foreldre bør være til stede samtidig når man oppdrar barna. Foto: NTB Scanpix
FOKUS PÅ DATTEREN: Sienna Miller (35) mener begge foreldre bør være til stede samtidig når man oppdrar barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Skikkelig drittår

Etter bruddet i 2015 åpnet skuespilleren opp om sin egen tilværelse som singel, og hvordan det tidvis opplevdes som tøft uten en fast partner ved sin side.

- Ting har vært ganske overveldende i det siste med tanke på volumet av alt som skjer, fortalte hun til Vogue.

- Alt forandrer seg. Det har faktisk vært et skikkelig drittår, men også fantastisk. Alt er yin og yang. Jeg føler at hvis man gjør det bra på ett område, så er det vanskelig på et annet, og nå går jobben min veldig bra.

BRUDD ETTER UTROSKAP: Jude Law og Sienna Miller gikk fra hverandre i 2011. Kort tid etter ble hun sammen med Tom Sturridge. Foto: NTB Scanpix
BRUDD ETTER UTROSKAP: Jude Law og Sienna Miller gikk fra hverandre i 2011. Kort tid etter ble hun sammen med Tom Sturridge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sienna Miller er kjent fra filmer som «Alfie», «American Sniper» og «Burnt», og i førstnevnte spilte hun mot sin berømte ekskjæreste Jude Law (44).

I 2005 skapte han store overskrifter, etter å ha hatt en affære med den 26 år gamle barnepiken Daisy Wright. Paret slo av naturlige årsaker opp, men ble sammen igjen en stund senere.

Miller og Laws forhold endte for godt i 2011.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media