Coronaviruset:

Legger seg flat: - Tabbe

Møttes for å se premieren av «Ex On the Beach», og delte bilde på sosiale medier.

BEKLAGER: Even Langås Kvam er blant realityprofilene som mandag samlet seg for å se premieren av «Ex On the Beach». Sammenkomsten fikk flere til å reagere, og nå legger han seg flat. Foto: Roy Darvik/TV3
BEKLAGER: Even Langås Kvam er blant realityprofilene som mandag samlet seg for å se premieren av «Ex On the Beach». Sammenkomsten fikk flere til å reagere, og nå legger han seg flat. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som følge av de mange tilfellene av coronasmitte her til lands, har myndighetene de siste dagene satt til verks en rekke tiltak for å unngå at viruset spres ytterligere. Blant annet har reglene for hjemmekarantene blitt tydeligere, og også de som ikke er i karantene må følge ulike tiltak.

Utenfor karantene bes folk om å holde avstand til hverandre - på jobb, utendørs og andre steder. FHI ber folk om å begrense antall personer de oppholder seg med, og bare få besøk av noen få av gangen.

Da et knippe realitydeltakere samlet seg for å se premieren av «Ex On the Beach» mandag kveld, var det dermed flere som reagerte.

Reality-sammenkomst

I og med at det nå er blitt iverksatt tiltak for å hindre ytterligere smitte, har også diverse premierefester blitt avlyst - blant annet festen for den nye sesongen av «Ex on the beach».

På bakgrunn av dette samlet en liten gjeng seg for å se premieren mandag kveld, hvorpå en av dem som var til stede delte et bilde av sammenkomsten på Instagrams historiefunksjon. Siden har bildet blitt delt på det anonyme nettsamfunnet Jodel, der flere reagerer på «festen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer