Bella Hadid:

Legger seg flat etter bildedeling

Hevder det ikke var meningen.

TRÅDTE FEIL: Modell Bella Hadid tråkket bokstavelig talt feil denne uka, da hun la ut et bilde av skoen sin som pekte i retning noen fly på rullebanen. Det tolket fansen i verste mening. Foto: NTB scanpix
TRÅDTE FEIL: Modell Bella Hadid tråkket bokstavelig talt feil denne uka, da hun la ut et bilde av skoen sin som pekte i retning noen fly på rullebanen. Det tolket fansen i verste mening. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å trå feil i en verden full av ulike mennesker, kulturer og religioner. Akkurat det fikk den internasjonale toppmodellen Bella Hadid (22) erfare denne uka. Hun er en av de mest kjente og best betalte modellene i hele verden, og er å se på catwalken for Versace, Chanel, Prada og Calvin Klein flere ganger i året.

I tillegg får hun være med og fronte de store motehusenes kampanjer, og er Diors ansikt utad. Som følge av all eksponeringen har Hadid elleville 24,7 millioner følgere på Instagram, en plattform hun jevnlig publiserer bilder på.

To innlegg kunne hun derimot ha vært foruten, innrømmer hun nå. Modellen har nemlig klart å skape oppstandelse blant fansen i emiratene, som følge av to poster på sin Instagram-story.

Bråk med fansen

CNN og Dazed er blant mediene som omtaler saken, som førte til protester blant modellens arabiske fans.

Det første bildet 22-åringen delte var en skjermdump av en kommentar i The New York Times, som omhandlet massakren i Sudan. Over hundre mennesker ble drept i hovedstaden Khartoum, og over 500 ble skadd. I tillegg ble flere av demonstrantene, som ble angrepet, voldtatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer