Halsey:

Legger seg flat etter bildedeling

Stjerna delte et bilde på Instagram-story som fikk flere til å sperre opp øynene.

VEKKER OPPSIKT: Artist Halsey måtte legge seg flat etter å ha delt et sensitivt bilde på Instagram. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
VEKKER OPPSIKT: Artist Halsey måtte legge seg flat etter å ha delt et sensitivt bilde på Instagram. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tida florerer det en populær trend på Instagram som går ut på at følgerne kan be om å se bilder fra ulike anledninger.

Artisten Halsey (26) var ikke vond å be og slang seg med på trenden, men hun hadde trolig ikke ventet seg reaksjonene. En av følgerne spurte nemlig om stjerna kunne dele et bilde fra da hun var langt nede.

Til dette responderte artisten med å dele et toppløst bilde av seg selv hvor hun poserer i speilet. «Trigger warning: Spiseforstyrrelser. Be om hjelp», skrev hun over bildet - hvor man tydelig kunne se en radmager Halsey, ifølge E Online.

Legger seg flat

Bildet, som i etterkant har blitt fjernet fra Instagram-story, gikk ikke upåaktet hen og skapte sterke reaksjoner. På Twitter har Halsey nå sett seg nødt til å beklage for at hun delte bildet.

«Jeg er veldig lei meg for at jeg la ut et bilde av meg selv som skildrer min kamp med spiseforstyrrelser, uten tilstrekkelig 'trigger warning'. Jeg var veldig nervøs for å dele det og jeg tenkte ikke ordentlig. Jeg hadde gode intensjoner. Jeg vil aldri skade noen som har de samme problemene som meg», skriver hun på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer