Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kylie Jenner:

Legger seg flat etter feilaktig sexinformasjon

Kylie Jenner ble ikke blid da hun så hva som ble sendt ut til fansen.

GÅR HARDT UT: Kylie Jenner er ikke fornøyd med at feilaktig informasjon ble lagt ut på appen hennes. Foto: NTB scanpix
GÅR HARDT UT: Kylie Jenner er ikke fornøyd med at feilaktig informasjon ble lagt ut på appen hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashians yngste halvsøster, Kylie Jenner (19), har gjort stor suksess med sin personlige app-tjeneste, hvor fans kan betale for å tilgang på oppdateringer fra hennes liv i rampelyset.

Men Jenner skal ifølge Daily Mail ha blitt lang i maska, da hun oppdaget at det ble lagt ut en artikkel om hvordan hun angivelig krydrer sex-livet med kjæresten Tyga (27).

KJÆRESTER: Kylie har vært sammen med Tyga siden 2014. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Kylie har vært sammen med Tyga siden 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

I artikkelen - som har overskriften «Hvordan jeg skjemmer bort typen min» - står det blant annet tips om hvordan man kan piffe opp det som skjer på soverommet med undertøy, sex-leketøy og massasje.

Forfatteren, som utgir seg for å være Jenner selv, skriver også at hun elsker å lage mat for Tyga og vennene hans.

- Når «T» har vennene sine på besøk, lager jeg alltid mat til dem, hevdes det i artikkelen.

Tar avstand

Denne uka la 19-åringen ut en serie innlegg på Twitter, hvor hun tar avstand fra artikkelen og avviser at det er hun som har skrevet den.

«Hei alle sammen. Heretter vil jeg aldri legge ut noe personlig på appen min. I dag kom det ut en artikkel som siterte noe jeg aldri har sagt eller sett. Det var en personlig tekst, som jeg aldri ville godkjent.»

«Det er urettferdig overfor meg og overfor dere å tro at dette er mine ord. Jeg beklager og vet at vi kan finne en løsning hvor vi alle blir fornøyd. Jeg elsker dere», skriver Jenner.

De ansatte som driver appen skal senere ha lagt ut en beklagelse, hvor de hevder at de ved en glipp la ut noe som realitystjerna ikke hadde godkjent.

Jenner hevder hun nå vil overlate til noen av sine rådgivere å lage innhold til appen.

Flere fans spurte henne etter avsløringen hvorfor de skal betale for innhold hun ikke lager selv, men ifølge Daily Mail har hun foreløpig ikke svart på disse spørsmålene.

Sex-flausen så imidlertid til ikke å ha lagt noen langvarig demper på humøret til realitystjerna.

Tirsdag la hun ut flere bilder på Instagram fra sin badetur i solskinnet sammen med venninnen Jordyn Woods. Jenner har vært sammen med Tyga siden 2014.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer
FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for... Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media