<p>SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespiller og standup-komiker Kevin Hart skal ha blitt presset for penger etter at intime videoklipp havnet i feil hender. Her fra et standup-show i Las Vegas tidligere i september. Foto: NTB Scanpix</p><p>
</p>

SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespiller og standup-komiker Kevin Hart skal ha blitt presset for penger etter at intime videoklipp havnet i feil hender. Her fra et standup-show i Las Vegas tidligere i september. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Kevin Hart:

Legger seg flat etter intimvideo-avsløring: - Finnes ingen unnskyldning

Skuespiller Kevin Hart (38) tar bladet fra munnen.

(Dagbladet): I et videoklipp på Instagram tar den amerikanske skuespilleren og komikeren Kevin Hart (38) et følelsesladd oppgjør med det han selv omtaler som «egne feilgrep» - etter å ha havnet i en pikant utpressingssak.

Ifølge ukebladet People har saken grobunn i trusler fra en uidentifisert kvinne, som angivelig er i besittelse av intimt videomateriale som viser Hart i het omfavnelse med en annen kvinne.

Utpresseren skal ha truet Hart med å offentliggjøre videoklippene hvis han ikke utbetalte henne en klekkelig sum, skriver ukebladet.

- Jeg er ikke perfekt

- Noen har prøvd å lure Kevin i et mislykket utpressingsforsøk. Saken er under etterforskning, og vi kan derfor ikke kommentere ytterligere nå, uttaler en talsperson for 38-åringen til People.

Det var kjendisbloggen TMZ som først omtalte utpressingsskandalen. De skriver at videomaterialet ikke viser direkte seksuell aktivitet, men er av seksuell karakter.

Selv har altså Hart tatt til Instagram, der han snakker til fansen i et helt minutt om overskriftene som har dukket opp i helga:

«Jeg er ikke perfekt, og skal ikke sitte her og late som noe annet. Jeg har vist dårlig dømmekraft og satt meg selv i en situasjon som ikke ville ende bra, noe den heller ikke gjorde», sier Hart.

Beklager overfor familien

38-åringen, som ved siden av skuespiller- og komikeryrket også er kjent som film- og musikkprodusent, venter for tida barn med kona Eniko Parrish (31).

De to giftet seg i fjor, og blir foreldre for første gang. Hart har også barna Hendrix (9) og Heaven (12) fra et tidligere ekteskap.

BLIR TREBARNSPAPPA: Kevin Hart venter barn med kona Eniko Parrish. Her er de sammen under fjorårets Golden Globe-utdeling. Foto: AP / NTB Scanpix
BLIR TREBARNSPAPPA: Kevin Hart venter barn med kona Eniko Parrish. Her er de sammen under fjorårets Golden Globe-utdeling. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

«Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med mine kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette», konstaterer Hart i Instagram-klippet, der han samtidig understreker at han nekter å la noen tjene penger på «hans feilskjær».

«Jeg tar heller konsekvensene av det jeg har gjort», sier han.

Utroskapsrykter

Det er foreløpig ukjent når de angivelige sex-opptakene er gjort, hvordan de har havnet på avveie, eller hvem som medvirker sammen med Hart.

Ifølge tv-kanalen E! har 38-åringen måttet avvise rykter om utroskap flere ganger den siste tida, blant annet i sommer, da han responderte med følgende melding på Instagram:

«Jeg må bare le av dette tullet».

Kevin Hart, som har vært et kjent humornavn i Hollywood siden begynnelsen av 2000-tallet, har spilt i filmer som «40-Year-Old Virgin», «Scary Movie» og «Ride Along».

Han var for øvrig blant kjendisene som åpnet lommeboka for orkanofre etter ødeleggelsene i Texas og Louisiana forrige måned.

SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron sjokkerte med en bissar sexvideo, som seinere viste seg å være en aprilsnarr. Vis mer Vis mer