Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Herman Flesvig:

Legger seg flat

- Jeg så ikke alvoret før jeg allerede var på hytta.

BEKLAGER: De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur. Nå beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig (28) etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur.

Før helga gikk nemlig helseminister Bent Høie, Folkehelseinstituttets direktør Camilla Stoltenberg og helsedirektør Bjørn Guldvog ut og ba folk om å bli hjemme, samtidig som de frarådet nordmenn om å dra på hytta.

Flesvig på sin side delte flere bilder fra en hyttetur i sosiale medier, men mandag legger komikeren seg flat.

- Alle kan gjøre feil

- Det har vært ganske mye storm i det siste. Det har vært mye meldinger. Jeg må bare beklage for at jeg har skapt mye frustrasjon og sinne hos folk, sier han på Instagram-story mandag, og fortsetter:

- Jeg gjorde selvfølgelig noe jeg ikke burde ha gjort. Vi er i en situasjon hvor ting forandrer seg time etter time, og jeg så ikke alvoret før jeg allerede var på hytta. Man fikk beskjed om å dra hjem, og det fulgte vi. Ingen var i karantene, alle er friske. Men, det er klart at dette skaper jo mye leven og røre.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Videre sier Flesvig at han ble trynet utad for dem som var på hytta, noe han sier er gret.

- Vi kan alle gjøre feil. Så jeg tror det er viktig nå at alle tar vare på hverandre og følger de reglene vi får beskjed om. Og som sagt, det er ikke så mye jeg kan gjøre annet enn å beklage. Så håper jeg at alle holder seg friske, og ja, vask hendene og hold deg unna folk, sier han avslutningsvis.

Dagbladet har mandag formiddag forsøkt å komme i kontakt med Flesvigs manager, men har foreløpig ikke lykkes.

Rådet til å holde seg hjemme

I helga sa komikerens manager, Laila Robe Ludvigsen, følgende til Dagbladet:

- Herman har ikke vært på reise. Han er ikke i karantene, og han dro på hytta før han fikk med seg oppfordringen om å ikke reise. Utover det har jeg ingen kommentar.

CORONAVIRUS: I ekstraordinært statsråd søndag formiddag har regjeringa fastsatt en forskrift om å forby folk å dra på hytta. Programleder: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Spredningen av det mye omtalte coronaviruset har de siste dagene påvirket svært mange nordmenn - enten det gjelder karantene, hjemmekontor eller faktisk sykdom.

Råd om å holde seg hjemme og å ikke reise på hytta har fått svært mye fokus og vært grobunn for en rekke meninger blant folket.

Kritikken haglet derfor mot Flesvig i sosiale medier, hvor flere hudflettet ham for avgjørelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!