Jeremy Clarkson:

Legger seg flat

Beklager til hertuginnen.

BEKLAGER: Jeremy Clarkson beklager nå for kommentarene hans om hertuginne Meghan. Foto: Shutterstock editorial/NTB
BEKLAGER: Jeremy Clarkson beklager nå for kommentarene hans om hertuginne Meghan. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka gikk Jeremy Clarkson (62), kjent fra programmet «Top Gear», ut mot hertuginne Meghan (41).

I en avisspalte i The Sun skrev Clarkson blant annet at han forakter hertuginnen og at han drømmer om at folk skal kaste «ekskrementer» på henne på gaten.

Clarkson skrev også at han hater 41-åringen mer enn Rose West, en seriemorder som samarbeidet med ektemannen Fred, i tortur og drap på unge kvinner og barn.

Nå legger han seg flat og beklager.

«I en spalte jeg skrev om Meghan, refererte jeg klønete til en scene i 'Game of Thrones', noe flere ikke har likt. Jeg er forferdet over å ha forårsaket så mye vondt, og jeg skal være mer forsiktig i framtida» , er noe av det Clarkson skriver på Twitter.

Kommentarene til Clarkson i spalten skal ha vært et svar til den mye omtalte Netflix-dokuserien «Harry & Meghan».

Den tidligere «Top Gear»-programlederen ble sterkt kritisert for kommentarene om hertuginnen. Hans egen datter, Emily Clarkson (28), er blant dem som uttalte seg.

DOKUMENTAR: Kongehusekspert Caroline Vagle forklarer hva som ligger bak utsagnet til Meghan Markle når hun sier hun «ble matet til ulvene» av media. VIDEO: Dagbladet TV / Netflix Vis mer

«Mine synspunkter er, og har alltid vært, klare når det kommer til kvinnehat, mobbing og medias behandling av kvinner», skrev 28-åringen på Instagram-story søndag og fortsatte:

«Jeg vil gjøre det veldig klart at jeg står imot alt som faren min skrev om Meghan Markle, og jeg støtter fortsatt de som målrettet opplever netthat».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer