Ozzy Osbourne:

Legger seg paddeflat etter sidesprang

- Han har vært en jævla gris.

TURBULENT: Ozzy og Sharon Osbourne har hatt et svært turbulent ekteskap, som har vært nær å gå dunken flere ganger. Nå legger rockestjerna seg paddeflat etter flere sidesprang. Her er de fotografert med dattera Kelly i fjor. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Ozzy og Sharon Osbourne har hatt et svært turbulent ekteskap, som har vært nær å gå dunken flere ganger. Nå legger rockestjerna seg paddeflat etter flere sidesprang. Her er de fotografert med dattera Kelly i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2017 kunne Ozzy (71) og Sharon Osbourne (67) feire hele 35 år som rette ektefolk, men de har på ingen måte levd etter løftene de avga på Hawaii i 1982. Ekteskapet er kjent som et av muligens verdens mest turbulente, noe som har blitt veldokumentert gjennom realityprogrammet familien hadde på MTV.

Black Sabbath-vokalistens utagerende rockeliv med narkotika, utroskap og en halshogging av en flaggermus med tennene er muligens det han huskes aller best for, noe som av åpenbare grunner har vært en påkjenning for kona.

Det er mye han ikke angrer på, og han ser tilbake på et levd liv med et smil om munnen. Likevel erkjenner rockestjerna nå at det er visse ting han kunne ha spart seg for.

- Gammel gris

På besøk hos «Good Morning Britain» valgte det britiske ekteparet å ta bladet fra munnen om utroskapen. Særlig ble det pekt på en affære som Ozzy hadde i 2017, da han bak konas rygg hadde et seksuelt forhold med en frisør.

- Det har vært som et Shakespeare-stykke, kjærlighetshistorien vår. Ozzy har vært en gammel gris når det kommer til damer. Jeg var ødelagt, sier kona i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer