Ozzy Osbourne:

Legger seg paddeflat etter sidesprang

- Han har vært en jævla gris.

TURBULENT: Ozzy og Sharon Osbourne har hatt et svært turbulent ekteskap, som har vært nær å gå dunken flere ganger. Nå legger rockestjerna seg paddeflat etter flere sidesprang. Her er de fotografert med dattera Kelly i fjor. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Ozzy og Sharon Osbourne har hatt et svært turbulent ekteskap, som har vært nær å gå dunken flere ganger. Nå legger rockestjerna seg paddeflat etter flere sidesprang. Her er de fotografert med dattera Kelly i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2017 kunne Ozzy (71) og Sharon Osbourne (67) feire hele 35 år som rette ektefolk, men de har på ingen måte levd etter løftene de avga på Hawaii i 1982. Ekteskapet er kjent som et av muligens verdens mest turbulente, noe som har blitt veldokumentert gjennom realityprogrammet familien hadde på MTV.

DEN GANG DA: I 1982 giftet ekteparet Osbourne seg. Siden den gang har skandalene kommet som perler på ei snor. Her er de fotografert i 1981, den gang Sharon hadde etternavnet Arden. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: I 1982 giftet ekteparet Osbourne seg. Siden den gang har skandalene kommet som perler på ei snor. Her er de fotografert i 1981, den gang Sharon hadde etternavnet Arden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Black Sabbath-vokalistens utagerende rockeliv med narkotika, utroskap og en halshogging av en flaggermus med tennene er muligens det han huskes aller best for, noe som av åpenbare grunner har vært en påkjenning for kona.

Det er mye han ikke angrer på, og han ser tilbake på et levd liv med et smil om munnen. Likevel erkjenner rockestjerna nå at det er visse ting han kunne ha spart seg for.

- Gammel gris

På besøk hos «Good Morning Britain» valgte det britiske ekteparet å ta bladet fra munnen om utroskapen. Særlig ble det pekt på en affære som Ozzy hadde i 2017, da han bak konas rygg hadde et seksuelt forhold med en frisør.

- Det har vært som et Shakespeare-stykke, kjærlighetshistorien vår. Ozzy har vært en gammel gris når det kommer til damer. Jeg var ødelagt, sier kona i intervjuet.

Rockeren har uttalt at han, i likhet med narkotika, har vært avhengig av sex. Dette har han slitt med lenge, men han poengterer samtidig at han aldri elsket noen av kvinnene han hadde affærer med. «Er man en junkie, går man etter alt», poengterer han i intervjuet.

TURBULENT: Ekteskapet mellom Sharon og Ozzy Osbourne har vært svært turbulent. Rockerens mange sidesprang har spesielt vært en tung påkjenning. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Ekteskapet mellom Sharon og Ozzy Osbourne har vært svært turbulent. Rockerens mange sidesprang har spesielt vært en tung påkjenning. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det gikk derimot på ekteskapet løs. Sharon følte seg bedratt, og hadde ikke signert under på noe avtale om at det var greit. Da ektemannen sto fram med dette for første gang, proklamerte hun på direkten at forholdet var over.

De fant derimot tilbake til hverandre, og hun fikk hevnet seg smått.

- Jeg sa til Ozzy at hvis han noen gang gjorde det her mot meg igjen, skulle jeg klippe av ham håret og klippe i stykker alle klærne hans, sier hun, hvorpå ektemannen avslører at hun faktisk kuttet av ermene på alle jakkene hans på et tidspunkt.

Dame-anger

Heldigvis skulle Ozzy på sikt skjønne at det han drev med ikke sømmet seg. Etter at han falt og skadet seg i fjor vår, noe som sørget for at en gammel skade ble enda verre, fikk han tid til å tenke.

Han måtte også tilbringe mer tid med kona hjemme, og han innså på sikt at det han hadde drevet med var tåpelig.

- Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde gjort så dumme ting som jeg gjorde, men dette er sannheten. Man vet aldri hva man har før det er borte, og jeg trodde jeg hadde mistet alt. Jeg angrer på at jeg har vært med alle disse kvinnene. Jeg er ikke den fyren lenger, sier han i intervjuet.

Osbourne forteller også at han husker at det var kjærlighet ved første blikk da han møtte kona for første gang for nærmere 30 år siden. Den kjærligheten har ikke forsvunnet, men tidvis har han altså hatt problemer med å huske det.

Avslørte sykdom

Det har vært en hektisk siste tid for Ozzy Osbourne. I januar avslørte han at han hadde blitt diagnostisert med sykdommen Parkinson. Ifølge Store norske leksikon fører sykdommen til redusert evne til å gjøre viljestyrte bevegelser, muskelstivhet og skjelving.

Disse symptomene skyldes først og fremst en nedsatt mengde dopamin i hjernens såkalte basalganglier. Ved sykdommen mister man også hjerneceller, noe som i de fleste tilfeller ikke har en kjent årsak.

PARKINSON: Første gang Parkinson-rammede Iver Knarud (59) fikk operert inn to elektroder i hjernen, gikk det ikke helt som planlagt. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Jørn Moen / Dagbladet Vis mer

- Det har vært utrolig utfordrende for oss alle. Jeg gjorde mitt siste show på nyttårsaften på The Forum, sa Black Sabbath-frontmannen et intervju med «Good Morning America», ifølge NBC.

Ifølge Sharon har 71-åringen fase to av Parkinson.

- Det er så mange forskjellige typer Parkinson - det er ikke en dødsdom uansett hvor langt man strekker fantasien, men det påvirker visse nerver i kroppen. Og har du en god dag, så er det en god dag, og så er det en virkelig dårlig dag, sa hun.

Osbourne var også innlagt på sykehus i februar i fjor, etter komplikasjoner som oppsto etter influensa. Selv fortalte 71-åringen at han fikk diagnosen da, etter lungebetennelse og det ovennevnte fallet.

- Jeg hadde et stygt fall. Jeg måtte operere nakken, noe som ødela alle nervene mine, fortalte han.

Rockeren går nå på Parkinson-medisiner. Sharon Osbourne fortalte at neste steg var å reise til Sveits til en klinikk som spesialiserer seg på immunforsvaret.

- Jeg er ikke flink med hemmeligheter. Jeg kan ikke gå rundt med det lenger, fordi det føles som jeg går tom for unnskyldninger, om du skjønner hva jeg mener.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer