Kristoffer Reitan

Lei arvingstempelet: - Vil lage min egen identitet

Milliardærarving Kristoffer Reitan går sin egen vei.

GÅR EGNE VEIER: Kristoffer Reitan er barnebarn av Odd Reitan, men har ingen planer om å følge i verken bestefars eller pappas, Magnus Reitans, fotspor. Foto: NTB scanpix
GÅR EGNE VEIER: Kristoffer Reitan er barnebarn av Odd Reitan, men har ingen planer om å følge i verken bestefars eller pappas, Magnus Reitans, fotspor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I Norge har vi høy tetthet av milliardærer, som har klart å skape formuene sine gjennom alt fra fiske til olje til gründervirksomhet. Spesielt i jappetida var det enkelte som opplevde at formuene vokste betraktelig. Andre har klart å gjøre seg rike på andre måter, for eksempel ved å åpne dagligvarekjeden Rema.

Reitan-familien omtales ofte, om det så er på grunn av engasjement for dyr, kjærlighet eller butikkjedens 40-årsjubileum denne uka. Kjeden var det Odd Reitan som startet i sin tid, og i dag har de butikker over hele landet.

Nå er det derimot barnebarnet hans Kristoffer Reitan (20) som stjeler oppmerksomheten. Den 20 år gamle golferen, som er sønn av Magnus Reitan (43) og Siv Beate Reitan (46), hvis familieformue er estimert til å være 43,7 milliarder kroner, er lei av arvingstempelet.

- Kom alltid en kommentar

Det er i en sjelden prat med finansbladet Kapital at Reitan nå prater ut. Han er for tida aktuell med golfturneringen European Tour, turneringen med høyest nivå i hele Europa. I tillegg har han tidligere, som den eneste mannlige norske spilleren noensinne, spilt i den verdenskjente turneringen US Open.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer