Sophie Elise:

- Lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut

Sophie Elise (24) forteller hvorfor hun vil fjerne implantatene i rumpa.

DRAR TIL USA: Sophie Elise reiser til USA for å få fikset rumpa. Hvilken klinikk og kirurg hun skal til, ønsker hun derimot ikke å dele. Foto: NTB Scanpix
DRAR TIL USA: Sophie Elise reiser til USA for å få fikset rumpa. Hvilken klinikk og kirurg hun skal til, ønsker hun derimot ikke å dele. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Elise Isachsen (24) har aldri lagt skjul på at hun har fikset på ulike ting ved eget utseende. I august avslørte toppbloggeren blant annet at hun hadde fått ny silikon i puppene, etter først å ha fjernet sine gamle innlegg i januar.

I fjor valgte også Isachsen å bekrefte spekulasjonene som hadde svirret i lang tid om at hun har operert rumpa.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, innrømmet hun da i tv-serien «Sophie Elises verden».

Tirsdag åpner 24-åringen seg ytterligere om operasjonen i et blogginnlegg som har fått tittelen «rumpe-update».

Sophie Elise starter med å skrive at hun gjerne skulle ha holdt informasjonen privat, men velger å dele med leserne sine fordi at de allerede er dratt inn i prosessen.

- Jeg gjorde det i Tyrkia og tenkte billig og bra, sånn man kan tenke når man er 19 og ikke tenker på konsekvenser, utdyper hun til Dagbladet.

Dette angrer hun på i dag.

«Som dere vet har planen hele tiden vært å få rumpa tilbake til naturlig i løpet av året. Grunnene har vært mange, men aller mest er jeg bare lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut», deler hun videre i innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

BLOGGKRIG: Det var en ydmyk Sophie Elise Isachsen som møtte Kristine Gjelsvik til debatt på NRK. Video: NRK Vis mer

Sophie Elise forteller på bloggen at mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere nettopp fordi det er billig. Mange unge jenter var der for femte og sjette gang for å fettsuge seg og deretter putte alt i rumpa, skriver hun. Selv fikk hun ikke møte kirurgen til en konsultasjon før inngrepet, og hun mener at det hele kun handler om å tjene mest mulig penger på kortest mulig tid.

Til Dagbladet sier 24-åringen at hun nå skal til USA og få en erfaren kirurgs mening om hva hun bør gjøre videre.

- Jeg er helt åpen for at jeg kommer til kirurgen og at han sier «du burde ikke fjerne, for det blir stygt som faen». Da kommer jeg til å si at jeg ikke skal gjøre det.

- Men jeg er absolutt klar for å la rumpa gå også, hvis ikke hadde jeg ikke dratt til Los Angeles.

- Er du åpen for å redusere rumpa slik at den blir mindre, men med nye implantater?

PÅ RØD LØPER MED PAPPA: Sophie Elise gruet seg litt til Elle-festen. Vis mer

- Ja. Jo eldre jeg blir, så tenker jeg at det er min sak og det burde ikke spille noen rolle for folk om jeg har stor eller liten rumpe. Jeg føler ikke på samme måte som før at jeg har en meldeplikt om å måtte fortelle.

Men hvilken kirurg og klinikk hun nå skal til, ønsker hun ikke å avsløre.

- Hvilke reaksjoner har du fått etter at du delte den nyheten?

- Altså, merkelig nok så blir folk glad. Det er akkurat som at det betyr at jeg nå er voksen eller har skjønt ting. Men det er jo andre ting ved meg som gjør at jeg blir voksen, skjønner livet eller reflekterer rundt ting. Det er jo ikke rumpestørrelsen min. Jeg tror at man kan være 50 år og fullt oppegående og likevel ville ta implantat i rumpa, liksom. Så jeg føler at det ikke er et kvalitetsstempel på meg. Det tar jeg ikke så til meg, sier hun til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer