Sophie Elise:

- Lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut

Sophie Elise (24) forteller hvorfor hun vil fjerne implantatene i rumpa.

DRAR TIL USA: Sophie Elise reiser til USA for å få fikset rumpa. Hvilken klinikk og kirurg hun skal til, ønsker hun derimot ikke å dele. Foto: NTB Scanpix
DRAR TIL USA: Sophie Elise reiser til USA for å få fikset rumpa. Hvilken klinikk og kirurg hun skal til, ønsker hun derimot ikke å dele. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Elise Isachsen (24) har aldri lagt skjul på at hun har fikset på ulike ting ved eget utseende. I august avslørte toppbloggeren blant annet at hun hadde fått ny silikon i puppene, etter først å ha fjernet sine gamle innlegg i januar.

I fjor valgte også Isachsen å bekrefte spekulasjonene som hadde svirret i lang tid om at hun har operert rumpa.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, innrømmet hun da i tv-serien «Sophie Elises verden».

Tirsdag åpner 24-åringen seg ytterligere om operasjonen i et blogginnlegg som har fått tittelen «rumpe-update».

Sophie Elise starter med å skrive at hun gjerne skulle ha holdt informasjonen privat, men velger å dele med leserne sine fordi at de allerede er dratt inn i prosessen.

- Jeg gjorde det i Tyrkia og tenkte billig og bra, sånn man kan tenke når man er 19 og ikke tenker på konsekvenser, utdyper hun til Dagbladet.

Dette angrer hun på i dag.

«Som dere vet har planen hele tiden vært å få rumpa tilbake til naturlig i løpet av året. Grunnene har vært mange, men aller mest er jeg bare lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut», deler hun videre i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer