Bianca Ingrosso:

Lei av corona-kritikk: - Hat

Den svenske influenseren kommer med klar beskjed til sine 1,2 millioner følgere.

LEI: Den svenske influenseren og tv-profilen Bianca Ingrosso (26) er lei av all kritikken hun mottar. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
LEI: Den svenske influenseren og tv-profilen Bianca Ingrosso (26) er lei av all kritikken hun mottar. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Fullvaksinerte: 71.88% Første dose: 79.15%

I helga feiret den svenske influenseren og Bianca Ingrossos (26) bestevenninne, Lovisa Worge (24), bursdagen sin. Dette foregikk med et flertall andre svenske influensere, deriblant Alice Stenlöf (24) og Josefine Caarle (25).

Bursdagsfeiringen fant sted på Resaurant Hallwylska i Stockholm, og det tok ikke lang tid før flere ble gjort oppmerksomme på feiringen, deriblant Aftonbladet.

I løpet av kvelden ble det nemlig delt flere videoer og bilder i sosiale medier, blant annet en video hvor gjestene reiste seg opp fra stolene sine for å danse. Flere av bildene og videoene har i etterkant blitt fjernet fra Instagram.

La seg flat

Kritikken lot ikke vente på seg, og ifølge Aftonbladet mener flere at arrangementet, midt oppi de strenge coronarestriksjonene i Sverige, er respektløs og en hån mot sykehuspersonell.

Worge har i etterkant bedt om unnskyldning, og beskrev selv egen fest som uansvarlig på Instagram.

«Etter i går har jeg fått meg en god tankevekker, og jeg har virkelig tatt til meg all kritikken. Jeg forstår at denne oppførselen er uvitende og uansvarlig. Det er for seint å komme med det, da gårsdagen allerede har skjedd. Men jeg vil virkelig ta affære og lære av dette. Nå og i framtida vil jeg ta et helt annet ansvar og tenke mye mer ansvarlig», skrev Worge søndag, ifølge den svenske avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer