Kourtney Kardashian:

Lei det «giftige» familiesirkuset

Avslører hvorfor hun trekker seg unna.

TREKKER SEG UNNA: Kourtney, Khloé og Kim Kardashian har vært å se på tv siden 2007, da realityserien om familien deres begynte på tv. Nå har førstnevnte bestemt seg for å trekke seg ut. Foto: NTB Scanpix
TREKKER SEG UNNA: Kourtney, Khloé og Kim Kardashian har vært å se på tv siden 2007, da realityserien om familien deres begynte på tv. Nå har førstnevnte bestemt seg for å trekke seg ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At Kardashian/Jenner-klanen i dag er en av verdens mest berømte familier, kan man berømme produsent Ryan Seacrest (45) for. Det var han som i 2007 sørget for at familiens dramatiske og hektiske liv ble foreviget på skjermen, i form av serien «Keeping up with the Kardashians».

Realityserien viste seg å være en stor suksess, og er foreløpig inne i sin 18. sesong. De er også godt i gang med filming av den 19., men det blir ikke uten betydelige endringer. Den eldste av de fem søstrene serien har sentrert seg rundt vil nemlig ikke være med lenger.

Kourtney Kardashian (41) har de siste åra gitt inntrykk av at hun gjerne vil hoppe av berg-og-dalbanen familiens elleville realityeventyr har vært, men det er først nå hun har klart å komme til stykke. De siste månedene har hun kommet med små hint om at hun er ferdig, men den klare talen kommer altså nå.

Hun er rett og slett lei, kan hun fortelle i et nytt intervju med arabiske Vogue.

Sett seg lei

- Jeg har filmet til programmet uten stopp i 14 år … Jeg følte ikke at det ga meg noe, og det ble giftig at det skulle okkupere såpass mye av livet mitt som det har gjort, forteller hun åpent i intervjuet, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.