Lei møkkaværet? Hit drar kjendisene for å slikke sol

- Du må bare komme hit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I flere tiår har St. Tropez vært byen kjendisene flykter til når de skal slappe av. Skal vi tro dama som var med på å gjøre byen kjent, er det gode grunner til byens popularitet.

Historien om norske Edna Falao (73), som ringte hjem og fortalte forloveden at bryllupet ikke ble noe av så fort hun oppdaget den sør-franske byen, er uslåelig. Selv etter 50 år i selskap av verdensstjerner, presidenter og kongelige, er Falao fortsatt i jetsetterbyen.

Og det er ikke uten grunn. - Når jeg ser utover vannet her nå, så er det bare yacht på yacht og båt på båt. Du må bare komme hit, utbryter hun over telefon når Dagbladet ringer.

Hun og den franske skuespilleren Brigitte Bardot ble fort venner på 60-tallet, gjennom utelivskongen Roger Rubini - som ble Falaos ektemann, og sammen med Frank Sinatra og Sean Connery gjorde de øya «hot» på 60-, 70- og 80-tallet. Kanskje er det derfor kjendiser som Rihanna (24), Kate Moss (38), Hugh Jackman (43), Victoria Silvstedt (37) og Christiano Ronaldo (27) fortsatt ferierer i byen.

- St. Tropez har noe magisk over seg. Nå er det kanskje enda mer populært enn det har vært. Byen har alt. De lekreste foretninger - Chanel, Dior og Dolce&Gabbana. Det er rene fantasien å komme hit. Kjendisene drikker champagne - og da handler de ekstra mye mens de er fine i farta, sier hun fornøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer