Aurora Gude:

Lei penisbilder: - Ekle personer

«Charterfeber»-aktuelle Aurora Gude mottar rundt 20 penisbilder hver dag.

LEI: Realityprofil Aurora Gude har sett seg lei penisbilder og ubehagelige meldinger. Nå tar hun et oppgjør med blotterne. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LEI: Realityprofil Aurora Gude har sett seg lei penisbilder og ubehagelige meldinger. Nå tar hun et oppgjør med blotterne. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aurora Gude (28) hadde ingen planer om å forsvinne fra skjermen etter å ha dukket opp for første gang i 2014, da hun stakk av med seieren i «Paradise Hotel». Siden har det ballet på seg, og hun har vært å se i blant annet «Camp Kulinaris». I disse dager er hun aktuell i en ny «Charterfeber»-sesong - i tillegg til å drive egen blogg og ha stor aktivitet i andre sosiale medier.

Hun anslår at alt fra 20 til 80 tusen mennesker ser innleggene hun legger ut på Snapchat hver dag. 28-åringen har åpen konto, slik at fansen kan sende henne meldinger og spørsmål om de lurer på noe. Åpenheten har imidlertid en bakside, som hun nå har sett seg lei.

- Folk har blottet seg for meg i rundt sju år, og nå er jeg lei. Hver eneste dag mottar jeg over 20 bilder og videoer av underliv, gjerne menn sine, og det har jeg ingen interesse av, sier hun til Dagbladet.

- Ekle personer

Gude har et ønske om å kommunisere med fansen, og mener derfor at det å gjøre Snapchat-kontoen sin privat ikke er et alternativ. Derfor har hun heller valgt å skrive et blogginnlegg, der hun innstendig ber avsenderne av de vulgære bildene og videoene om å slutte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer