Angelina Jolie og Brad Pitt

Lekkede dokumenter viser at Angelina Jolie kan miste hovedomsorgen. Nå raser hun

Turbulent mellom Angelina Jolie og Brad Pitt etter skilsmissen.

UENIGHETER: Skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie har langt i fra gått stille for seg. Nå har nye rettsdokumenter skapt enda mer uenighet. Foto: NTB Scanpix
UENIGHETER: Skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie har langt i fra gått stille for seg. Nå har nye rettsdokumenter skapt enda mer uenighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt filmstjernene Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) siden de annonserte i september 2016 at de skulle skilles.

Det var Jolie som fikk hovedomsorgen for deres seks barn, Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

Likevel er det fremdeles uenigheter mellom Jolie og Pitt om fordelingen av barna.

Tidligere denne uka ble nye rettsdokumenter lekket til kjendisnettstedet The Blast , hvor det blant annet kom fram at Jolie kan miste hovedomsorgen dersom hun ikke lar barna tilbringe mer tid med sin far.

- Beklagelig

Onsdag så 43-åringen seg nødt til å kommentere lekkingen av dokumentene, og hun er tydelig opprørt over den delte informasjonen.

- Denne lekkasjen er ikke til det beste for barna. Angelina har fra starten av kun fokusert på barna og hva de trenger. Det er derfor det var så viktig at den siste rettshøringen foregikk helt privat, har en talsperson for Jolie uttalt til Vanity Fair.

- Det er beklagelig at noen, av egne egoistiske grunner, lekket deler av det konfidensielle og forseglede rettsdokumentet for å skape et unøyaktig og urettferdig bilde av hva som virkelig skjer, fortsetter talspersonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer