Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Johnny Depp:

Lekkede e-poster viser Depps økonomiske kamp

Mener dette er tydelige bevis på at Depp var vel vitende om hans økonomiske problemer.

SØKSMÅL: Johnny Depps e-postmeldinger viser at skuespilleren tilbyr å selge kunst og bøker for å fikse økonomiske problemer. Foto: NTB Scanpix
SØKSMÅL: Johnny Depps e-postmeldinger viser at skuespilleren tilbyr å selge kunst og bøker for å fikse økonomiske problemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Johnny Depp (53) er en av verdens største skuespillere med roller i storfilmer som «Pirates of the Caribbean», «Edward saksehånd», «Charlie og sjokoladefabrikken» og «Alice i eventyrland.»

For tiden er han aktuell med enda en «Pirates of the Caribbean» film.

Men selv om karrieren stadig skyter fart, er ikke alt like rosenrødt for den 53 år gamle skuespilleren.

I starten av februar startet det som har blitt en tidskrevende kamp for skuespillerstjerna, da Depps tidligere forretningsapparat, The Management Group (TMG) gikk til sak mot ham.

TMG hevdet i rettspapirene at Depp har levd et ekstremt luksuriøst liv, der pengene nærmest har flydd ut av lommeboka.

Det hele bunner i at «Pirates of the Caribbean»-stjerna først gikk til sak mot dem, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger - på hans regning.

Depp svarte raskt på søksmålet og forklarte, via advokat Adam Waldman, at TMGs svar bare var en strategi for å sverte skuespilleren.

Lekkede dokumenter

Nå har det imidlertid blitt lekket nye opplysninger om saken mellom Depp og TMG.

Ifølge avisa The Independent viser en rekke lekkede e-poster at skuespilleren angivelig skal ha blitt bedt om å roe ned på utgiftene - og at han dermed altså har visst om sine økonomiske problemer.

I en e-postkorrespondanse mellom Depp og TMG kommer det nemlig frem at Depp angivelig skal ha sett på sine utgifter og spurt om hva han ellers kan gjøre for å hjelpe hans økonomiske problemer.

Ifølge nettstedet skal Depp også ha tilbudt seg å selge kunst, bøker, biler og eiendom for å få bukt med gjelda.

- Hvor vil du at jeg skal starte? Skal han ha spurt.

Tydelige bevis

Advokaten til Depps tidligere foretningsapparat, Susann Maclsaac, mener dette er tydelige bevis på at skuespilleren var vel vitende om sine økonomiske problemer.

- Hvert medlem av teamet hadde mange individuelle individuelle samtaler med Depp, og hverandre, som samlet sett viser at Depp alltid har visst om sine økonomiske problemer, skriver Maclsaac i et rettsskriv, ifølge nettstedet.

Søksmålene har blitt slått opp i flere store amerikanske medier, og det er ventet at saken ender i retten. Det er ikke kjent når søksmålene eventuelt blir tatt opp i retten.

Skilsmisse i dyre dommer

Det er ikke første gang skuespillerstjerna har havnet i en bitter pengestrid.

Da Depp fant lykken med skuespiller Amber Heard (31), ble han frarådet fra å gifte seg uten å ha en særavtale i grunn.

Det gjorde Depp imidlertid ikke, noe som til slutt kostet ham dyrt da det ble kjent at de to gikk fra hverandre i mai i fjor.

Paret inngikk et forlik, og det ble bestemt at Depp skulle utbetale den nette sum av 57 millioner norske kroner til Heard.

Heard hadde imidlertid ikke tenkt å beholde pengene. Da det ble kjent at hun skulle få pengesummen, var hun raskt ute med å fortelle at hver krone skulle gå til veldedige formål.

Konflikten mellom de to skuespillerne stoppet imidlertid ikke der. I august gikk Heard ut mot Depp, og mente at han har lurt seg unna.

Depp besluttet nemlig å donere pengene i form av en rekke mindre summer over tid, noe som fikk ekskona til å se rødt.

En talsperson i Heards apparat har i en uttalelse fortalt at Depps metode ikke lar seg gjøre.

- Om Johnny ønsker å endre resultatet av forliket, må vi insistere på at han donerer den fulle mengden av 57 millioner kroner til veldedighet, heter det i uttalelsen.

Hele Norges coronakart