Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Lene Alexandra måtte legge om livet: - Likte ikke den jeg var i ferd med å bli

36-åringen forteller om tida etter bikinifitness-karrieren, den fysiske smellen, sykdommen og den plutselige forlovelsen.

NYE TIDER: Lene Alexandra Øien (36) har alltid vært rastløs, og sjonglerer helst flere prosjekter på en gang. For et halvt år siden ble hun likevel tvunget til å ta en pause. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NYE TIDER: Lene Alexandra Øien (36) har alltid vært rastløs, og sjonglerer helst flere prosjekter på en gang. For et halvt år siden ble hun likevel tvunget til å ta en pause. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Jeg trengte å få meg et slag i trynet. Det hadde gått litt for bra, litt for lenge, sier Lene Alexandra Øien (36).

2018 hadde så vidt begynt da hun kjente at noe var galt. Kroppen hadde sagt stopp etter flere år med stappfulle timeplaner, og brått oppdaget Øien at hun var tvunget til å bremse. Det neste som ventet var en sykeseng - med en mage som hadde blåst seg opp til trippel størrelse.

- Det å miste kontroll over sin egen kropp, spesielt for en som sitter på relevant kompetanse om helse og kosthold, var ekstremt frustrerende. Jeg følte meg maktesløs, forteller Øien.

- Ekstrem prestasjon

36-åringen hadde fått tilbakefall av den kroniske sykdommen ulcerøs kolitt, en betennelsessykdom som setter forskjellige deler av tarmen ut av spill. Øien har levd med en mildere versjon av sykdommen siden hun var 14 år, og hadde klart å holde den i sjakk fram til nå.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?