Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Leo Ajkic på scenen under P3 Gull: - Fuck denne jobben, fuck P3!

- Jeg måtte ta en liten Kanye West, sier programlederen.

FUCK P3: Leo Ajkic gikk tilsynelatende amok på scenen under P3 Gull, men programlederen sier at det hele var planlagt. Foto: Skjermdump NRK
FUCK P3: Leo Ajkic gikk tilsynelatende amok på scenen under P3 Gull, men programlederen sier at det hele var planlagt. Foto: Skjermdump NRK Vis mer

(Dagbladet): Det var like etter Honningbarna hadde vunnet pris for årets liveartist under lørdagens P3 Gull at Leo Ajkic, som ledet prisutdelingen sammen med Christine Dancke, tilsynelatende lot manus ligge og pratet fra hjertet.

- Jeg må være ærlig. Fuck denne jobben, fuck P3! sa Ajkic, mens Dancke prøvde å avbryte den bergenske tv-profilen.

- Vær så snill, la meg bare snakke i fred. Fuck alt vi driver med. Vi putter drittmusikk på hjernene til folk, og så blir det hits. Jeg orker ikke jobbe her mer, jeg stikker til Bergen og gjør heller min hiphop-ting, sa Ajkic, før tv-bildet forsvant.

- Fuck dette I noen sekunder filmet produsenten golvet i konsertlokalet på Fornebu, før bildet gikk til P3-profil Ronny Brede Aase - sidekick for anledningen - tilsynelatende uforberedt på bakrommet under P3 Gull. 

I bakgrunnen hører vi Ajkic fortsette sitt utspill, mens tv-kameraene nå var på bakrommet.

- Fuck dette. Vi diskriminerer sånne som Arif, sier Ajkic, før lyden også ble kuttet og Ronny Brede Aase tok over.

Hiphop-artisten Arif var blant de nominerte i kategorien årets liveartist, men tapte altså for rockerne i Honningbarna, og det kunne virke som om Ajkic var svært lite fornøyd med den beslutningen. 

Leo: - Jeg bare tulla Like etter, på Twitter, spekulerte flere om Ajkic mente det han sa - men til Dagbladet insisterer han på at det hele var skuespill.

- Jeg måtte ta en liten Kanye West, som man gjør på award shows, en liten Justin Bieber, som man gjør i Norge. Og så er det jo gøy å se hvem som tror det er tull, og hvem som tror jeg er stormannsgal, sier Ajkic og legger til:

- Det var A-listeskuespill. Jeg ville bare vise verden at jeg var klar for andre oppdrag, klar for skuespillerjobber.

- Årets tv-øyeblikk Dagbladets musikkansvarlig, Sandeep Singh, er likevel ikke helt overbevist av Ajkics forklaring:

- Om det der var skuespill, all honnør til både Leo Ajkic og Christine Dancke, for jeg trodde virkelig at jeg bevitnet årets tv-øyeblikk. Er skuffet over at Leo ikke holdt det ekte på ekte, sier Singh. 

Astrid Smeplass (19) ble årets nykommer under P3 Gull lørdag kveld. Hun tok også hjem prisen for årets låt, stemt fram av publikum.

Sandeep Singh sammenlikner Ajkics utspill fra scenen med Kanye Wests berømte utspill om rasisme i Det hvite hus. 

- Christine Dancke hadde det samme blikket Mike Myers hadde da Kanye dro «George Bush does not care about black people», sier han. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media