Prins Harry og Chelsy Davy:

Lette etter abort og sykdommer

En privatetterforsker innrømmer at han snoket litt vel mye i prins Harrys eks privatliv.

GRANSKET: Chelsy Davy, som var i et forhold med prins Harry i flere år, ble nøye gransket av privatetterforskere. Foto: Alan Davidson / REX / NTB
GRANSKET: Chelsy Davy, som var i et forhold med prins Harry i flere år, ble nøye gransket av privatetterforskere. Foto: Alan Davidson / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lenge før hertuginne Meghan (40) kom inn i bildet, var vår alles «partyprins», prins Harry (37), i et årelangt forhold med forretningskvinnen Chelsy Davy (36).

Paret traff hverandre i 2004, og hadde et hyppig omtalt av-og-på-forhold helt fram til sommeren 2011. Da la prinsen lokk på forlovelsesspekulasjonene som hadde svirret, ved å erklære at han var «100 prosent singel».

Nå innrømmer en privatetterforsker, som den gang var innleid av media, at han flere ganger gjennom åra de var et par gikk langt over grensa hva gjelder Davys privatliv.

- Overvåket telefonen

Det er i BBC-dokumentaren «The Princes and the Press» at Gavid Burrows beklager seg for oppførselen, ifølge BBC.

- Jeg var en del av en gruppe mennesker som frarøvet Harry hans normale tenåringsår, sier Burrows i dokumentaren, og innrømmer at media oppførte seg «nådeløse» på 2000-tallet.

Han forteller videre at redaktører omtalte prinsen som «den nye Diana», og at de forsøkte å grave fram historier om ham gjennom Davy.

- Det var mye telefonsvarer-hacking på gang, det var mye overvåking av telefonene hennes. Chelsy pleide å skryte til vennene sine om at hun skulle møte ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer