Carol Vorderman:

Letter på sløret: - Bare tull

TV-profilen foretrekker en utradisjonell form for kjærlighetsliv.

PÅ DATER'N: 62 år gamle Carol Vorderman mener det ikke spiller noen rolle at hun blir eldre. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
PÅ DATER'N: 62 år gamle Carol Vorderman mener det ikke spiller noen rolle at hun blir eldre. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den walisiske programlederen og TV-profilen Carol Vorderman (62) er kanskje best kjent for sine opptredener på gameshowet «Countdown». Der var hun å se i hele 26 år, for det tok slutt i 2008.

Under et nylig intervju med britiske The Sun letter Vorderman på sløret om eget datingliv, hvor hun blant annet forteller at hun foretrekker forhold «uten forpliktelser».

I intervjuet forteller 62-åringen at hun som ungdom og ung voksen hele tida fikk beskjed om at hun burde gifte seg, og dét tidlig. Målet måtte være å finne noen å inngå ekteskap med.

Slik ville ikke Vorderman ha det.

INTERVJU: Lørdag 14. januar dukket Cristian Brennhovd og Caroline Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Timer seinere bekrefter Brennhovd bruddet. Video: Luna Lea. Vis mer

Selv om hun har vært gift to ganger, med Patrick King fra 1990 til 2000 og med Christopher Mather fra 1985 til 1986, kan hun fortelle at hun det siste tiåret har gått for en helt annen form for kjærlighetsliv.

- Jeg har kanskje kjærester som bare varer en måned eller to. Jeg kaller dem mine «spesielle venner». Folk kan ha andre vilkår for dem, sier hun, og legger til at relasjonene hun har er «uten forpliktelser».

At hun nå er en godt voksen kvinne med forhold uten forpliktelser har hun imidlertid ingen problemer med.

- Jeg forstår ikke hvorfor oppførselen min skal endres bare fordi jeg blir eldre.

SVARER: Kjendismanager David Eriksen svarer på datingryktene som verserer rundt ham. Video: Luna Lea. Vis mer

- Hver eneste romantiske komedie ber kvinner om å se etter kjærlighet og leve lykkelig alle sine dager. Det er bare tull. Vi sender små jenter beskjeden om at «Askepott trenger en prins som kan redde henne», men likevel ender halvparten av alle ekteskap i skilsmisse.

Carol har vært «singel», foruten sine «spesielle venner», siden hun og journalisten Des Kelly gikk hver til sitt i 2007. Hun har to barn med sin andre ektemann, Katie (32) og Cameron King (26).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer