Ronny Brede Aase:

Letter på sløret om bryllupsplanene

Bryllupet ble satt på vent, men nå kan nedtellingen begynne.

GIFTEKLARE: Endelig skal Tuva Fellman og Ronny Brede Aase få gjennomføre bryllupet sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
GIFTEKLARE: Endelig skal Tuva Fellman og Ronny Brede Aase få gjennomføre bryllupet sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Flere kjendispar har fått den store drømmen om å gifte seg satt på vent som følge av coronapandemien. Ronny Brede Aase (35) og Tuva Fellman (34) er blant de som har opplevd dette.

For Ronny og Tuva har det imidlertid ikke bare vært coronasituasjonen som har satt kjepper i bryllupshjulene, paret har også gått gjennom en tøff tid etter at Tuva fikk påvist forstadier til brystkreft i mai i fjor.

34-åringen har vært ærlig om sykdomsdiagnosen, og har blant annet delt flere tanker om hvordan det har vært i sosiale medier.

Heldigvis ser det nå ut til at det forelskede paret endelig skal få gjennomføre bryllupet. Planleggingen er nemlig i gang for fullt.

TV-kokk står for maten

I et nytt intervju med VG forteller Ronny at de i august i år endelig skal gi hverandre sine «ja».

- Nå går det bra med planleggingen. Vi har ordnet det vi må, og vi kan si til hverandre at om det ble bryllup i morgen, hadde det i alle fall blitt fest. Det hadde blitt servert mat og folk hadde hatt et sted å sitte, sier han til avisa.

35-åringen røper også at paret har planlagt både mat og musikk. TV-kokk Christer Rødseth (31) skal kokkelere, mens en kompis av Ronny skal spille indie-musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer