Patrick J. Adams og Troian Bellisario:

Letter på sløret om dramatisk bilfødsel

Måtte ta imot sin egen datter i bil - midt på sykehusparkeringa.

TOBARNSFORELDRE: Patrick J. Adams og kona Troian Bellisario letter nå på sløret om den dramatiske fødselen, etter at de forrige uke annonserte at de hadde blitt foreldre for andre gang. Foto: Ian West/Pool via Reuters / NTB
TOBARNSFORELDRE: Patrick J. Adams og kona Troian Bellisario letter nå på sløret om den dramatiske fødselen, etter at de forrige uke annonserte at de hadde blitt foreldre for andre gang. Foto: Ian West/Pool via Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 fikk «Pretty Little Liars»-stjerna Troian Bellisario (35) og «Suits»-stjerna Patrick J. Adams (39) sitt første barn sammen. Den gang kom nemlig dattera Aurora (2) til verden.

Nyheten sjokkerte trolig flere, ettersom paret hadde holdt graviditeten skjult for offentligheten. Nå, to år seinere, har de gjort det igjen. Forrige uke kom nyheten om at paret hadde blitt foreldre for andre gang - til en datter.

Det avslørte de nybakte foreldrene selv på Instagram.

Den lille jenta har fått navnet Elliot Rowena Adams. I innlegget sitt på Instagram hintet også den nybakte tobarnsfaren om en noe uvanlig fødsel, uten å avsløre noe mer om hva som egentlig skjedde.

«+1….. Velkommen til det morsomme huset, frøken Elliot Rowena Adams. Håper livet ditt blir like unikt og spennende som ankomsten din», skrev han.

Nå letter han imidlertid på sløret om hvordan dattera kom til verden.

- På hender og knær

I podkasten «Katie’s crib» kommer det nemlig fram at 39-åringen slettes ikke overdrev da han hintet om fødselen forrige uke. I podkasten, gjengitt av People, forteller nemlig skuespillerparet at dattera kom til verden i en bil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer