Patrick J. Adams og Troian Bellisario:

Letter på sløret om dramatisk bilfødsel

Måtte ta imot sin egen datter i bil - midt på sykehusparkeringa.

TOBARNSFORELDRE: Patrick J. Adams og kona Troian Bellisario letter nå på sløret om den dramatiske fødselen, etter at de forrige uke annonserte at de hadde blitt foreldre for andre gang. Foto: Ian West/Pool via Reuters / NTB
TOBARNSFORELDRE: Patrick J. Adams og kona Troian Bellisario letter nå på sløret om den dramatiske fødselen, etter at de forrige uke annonserte at de hadde blitt foreldre for andre gang. Foto: Ian West/Pool via Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 fikk «Pretty Little Liars»-stjerna Troian Bellisario (35) og «Suits»-stjerna Patrick J. Adams (39) sitt første barn sammen. Den gang kom nemlig dattera Aurora (2) til verden.

Nyheten sjokkerte trolig flere, ettersom paret hadde holdt graviditeten skjult for offentligheten. Nå, to år seinere, har de gjort det igjen. Forrige uke kom nyheten om at paret hadde blitt foreldre for andre gang - til en datter.

Det avslørte de nybakte foreldrene selv på Instagram.

Den lille jenta har fått navnet Elliot Rowena Adams. I innlegget sitt på Instagram hintet også den nybakte tobarnsfaren om en noe uvanlig fødsel, uten å avsløre noe mer om hva som egentlig skjedde.

«+1….. Velkommen til det morsomme huset, frøken Elliot Rowena Adams. Håper livet ditt blir like unikt og spennende som ankomsten din», skrev han.

Nå letter han imidlertid på sløret om hvordan dattera kom til verden.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- På hender og knær

I podkasten «Katie’s crib» kommer det nemlig fram at 39-åringen slettes ikke overdrev da han hintet om fødselen forrige uke. I podkasten, gjengitt av People, forteller nemlig skuespillerparet at dattera kom til verden i en bil.

Den nybakte tobarnsmora forklarer at sammentrekningene kom tettere og tettere en morgen, men at de ikke trodde fødselen var i gang. Det skal skyldes at hennes første fødsel med dattera Aurora varte i 26 timer.

De bestemte seg likevel for å ta en tur til sykehuset, for å være på den sikre siden. Bilferden skal ha vært alt annet enn smertefri. Da de endelig ankom parkeringshuset ved sykehuset, og 39-åringen hadde hentet ut parkeringslapp, hører han et skrik.

- Jeg snur meg rundt og da står plutselig Troian allerede på hender og knær, forteller han, og forklarer at han kjørte bilen til sykehusentéen og ropte etter en sikkerhetsvakt for hjelp.

Sikkerhetsvakta skal imidlertid ha trodd at han overdrev.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Dro ned buksene hennes

Bellisario skal deretter ha ropt etter ektemannens oppmerksomhet, og skreket at barnet var på vei. Han var derfor pent nødt til å dra ned buksene hennes, slik at hun kunne finne en komfortabel posisjon i bilen.

- Så hun står fortsatt på alle fire, med rumpa ut mot bilruta. Rumpa hennes er i samme høyde som hodet mitt, så jeg dro ned buksene hennes og der var babyens hode, minnes han.

Det var da skuespilleren innså at han var nødt til å ta imot dattera helt på egen hånd. Det var imidlertid ikke rom for å få panikk, og han skjønte fort at han rett og slett måtte håndtere situasjonen så godt han kunne.

Han skal så ha sørget for at navlestrengen ikke var surret rundt barnets hals, og tre minutter seinere var dattera ute.

- Jeg så over skuldra min, for jeg sto fortsatt på alle fire. Jeg ser at Patrick holder henne opp ned og hun gråter, så da tenkte jeg bare «hun lever, hun har det bra. Hun puster».

FØDSEL: Rutinekontrollen før fødselen endte annerledes enn det familien hadde tenkt. Video: CNN Vis mer

Møttes på jobb

Bellisario og Adams traff hverandre for første gang i 2009 under en skuespillerjobb.

- Vi spilte sammen i et stykke i Los Angeles som het «Equivocation». Hun fikk rollen som kjæresten min. Vi møttes, og så var det gjort, har Patrick fortalt om deres første møte, ifølge Fame10.

Rundt fire år seinere ble turtelduene forlovet, men det var ikke før i 2016 at de endelig ga hverandre sitt ja på en romantisk strand i Santa Barbara i California.

Paret inviterte bare de nærmeste vennene sine, og bryllupet besto av rundt 200 gjester. Blant dem var hele «Pretty Little Liars»-gjengen til stede, ifølge Cosmopolitan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer