Nick Jonas og Priyanka Chopra Jonas:

Letter på sløret om ekteskapet

Kjendisparet avslører to grunner til et vellykket ekteskap.

TRE ÅR SOM HERR OG FRU: 1.desember kunne stjerneparet feire tre år som mann og kone. Foto: Splash News/NTB
TRE ÅR SOM HERR OG FRU: 1.desember kunne stjerneparet feire tre år som mann og kone. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Priyanka Chopra Jonas (39) og artist Nick Jonas (29) skapte overskrifter verden over etter å ha gitt hverandre sitt ja i 2018.

Da ble det arrangert to ulike storslåtte bryllupsfeiringer. Et på indisk vis, og et med amerikanske tradisjoner.

INDISK SEREMONI: Turtelduene kjørte på med to seremonier. Den ene på tradisjonelt indisk vis. Foto: Shutterstock editorial/NTB
INDISK SEREMONI: Turtelduene kjørte på med to seremonier. Den ene på tradisjonelt indisk vis. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

Stjerneparet har skapt et drøss av overskrifter, helt fra de møttes. Chopra er ti år eldre enn sin ektemannen, noe mange så ut til å henge seg opp i. I tillegg påsto mange at kjendisparet gikk for fort fram. Duoen begynte å date i mai 2018, forlovet seg i august og i desember samme år spaserte Priyanka opp alteret.

De negative overskriftene har riktignok hatt lite for seg.

STORSLÅTT FEIRING: Den indiske bryllupsfeiringen besto av flere flotte, tradisjonele antrekk. Foto: AFP/NTB
STORSLÅTT FEIRING: Den indiske bryllupsfeiringen besto av flere flotte, tradisjonele antrekk. Foto: AFP/NTB Vis mer

Nå avslører paret, som nylig feiret tre års bryllupsdag, hemmeligheten bak det mye omtalte ekteskapet, i et intervju med ET. Det er ærlighet og moro som er nøkkelen til deres gode ekteskap, mener Chopra.

- Kommunikasjon. Ha det gøy sammen. Jeg tror nøkkelen er å nyte hverandres selskap og bare ha det hyggelig, forteller Chopra.

- Min største helt

Å være hverandres største støttespiller trekkes også fram. Til ET forteller Chopra at ektemannen elsker hennes siste film, «The Matrix Resurrections».

Hennes kjære har også møtt opp på filminnspillingen og vist sin støtte, forteller stjerna i et intervju med Access. Chopra beskriver kjæresten som hennes største helt.

PRIYANKA OG HELTEN: Chopra beskriver ektemannen som en av sine største støttespillere. Paret dukker ofte opp på filmpremierer og på den røde løperen sammen. Foto: INVISION/NTB
PRIYANKA OG HELTEN: Chopra beskriver ektemannen som en av sine største støttespillere. Paret dukker ofte opp på filmpremierer og på den røde løperen sammen. Foto: INVISION/NTB Vis mer

- Min ektemann er veldig spesiell. Han er den mest oppmuntrende mannen jeg har møtt etter min far, og er en av mine største helter.

Chopra gir også ektemannens støtte æren for deres «unike ekteskap».

Hemmelig nissevenn

Skuespilleren letter også på sløret om årets julefeiring, til Access. Paret skal kjøpe gaver til sine nærmeste, og delta i «hemmelig nissevenn», kalt «Secret Santa» på engelsk.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Konseptet går ut på at mottakeren ikke skal vite hvem han eller hun mottar julepresangen fra. Når gaven er åpnet, er det tid for å gjette hvem som har vært din hemmelige nisse.

NISSEFAR: I år er det Nick Jonas, best kjent som den yngste broren i "Jonas Brothers", som er gaveansvarlig i Chopra/Jonas-hjemmet. Foto: Shutterstock editorial/NTB
NISSEFAR: I år er det Nick Jonas, best kjent som den yngste broren i "Jonas Brothers", som er gaveansvarlig i Chopra/Jonas-hjemmet. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

- Jeg gjennomfører hemmelig nissevenn stort sett på filmsett. Hjemme kjøper vi gaver til alle, men vi ligger virkelig bak skjema i år, fordi jeg jobber til 21. desember.

Derfor er det ektemannen som er årets gaveansvarlig og nisse i heimen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer