Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Emil Iversen:

Letter på sløret om kjæresten

- Hun matcher meg perfekt på alle mulige måter.

FORELSKA: Emil Iversen er fornøyd med livet om dagen, noe han gir kjæresten Marte Emilsen noe av æren for. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Emil Iversen er fornøyd med livet om dagen, noe han gir kjæresten Marte Emilsen noe av æren for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lille julaften la langrennsstjerna Emil Iversen (27) ut et bilde av seg selv og en til da ukjent kvinne på Instagram, og med det begynte kjæresteryktene å svirre.

View this post on Instagram

God Jul 😊❤️

A post shared by Emil Iversen (@emilivers) on

Ei drøy uke seinere var 27-åringen på plass under Tour de Ski i Toblach, der han overfor pressen bekreftet at han hadde funnet lykken med Marte Emilsen (20).

- Jeg trives veldig bra, og er en glad fyr. Det er fordel å være glad, for det kan være kjedelig å gå på ski av og til. Da er det godt å ha noe annet å holde humøret oppe med, fortalte Iversen den gang.

Siden den gang har verken Iversen eller kjæresten uttalt seg om forholdet, men da TV 2 nylig møtte skistjerna under innspillingen av «Landskampen», lettet han omsider på sløret om kjæresten.

Overfor kanalen kan Iversen fortelle at de to møttes i skimiljøet.

- Jeg har det veldig bra med dama mi. Hun matcher meg perfekt på alle mulige måter, så jeg trives godt, forteller han.

SKISTJERNE: Det var under Tour de Ski at Emil Iversen bekreftet at han hadde fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix
SKISTJERNE: Det var under Tour de Ski at Emil Iversen bekreftet at han hadde fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fornøyd med livet

Kjæresten har også hatt en positiv innvirkning på hverdagen til Iversen, som kan fortelle at det er fint å ha noen som alltid er der, også når ting ikke går veien i skisporet. Blant annet gir han Emilsen æren for at han har funnet mer roen:

- Jeg har merket at jeg har funnet mer roen og er fornøyd med livet, og det har nok hun en del av æren for, sier han.

Skistjerna, som i 2016 kjøpte seg hus i hjembygda Meråker, avslører imidlertid at han og kjæresten ikke har planer om å flytte sammen med det første.

- Vi har ikke snakket så mye om det ennå. Jeg er mye på farten og hun har sitt liv, og vi har ikke vært sammen så lenge heller. Så vi stresser ikke så mye med slikt, forteller Iversen til TV 2.

OVERRASKET: Petter Northug skulle bare signere noen bøker i Oslo sentrum, men Rød løpers reporter Thea hadde andre planer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Fra VM til svigers

Da Emil Iversen gikk VM i Seefeld tidligere i år, var Emilsen på plass for å heie. Derfra reiste kjæresteparet rett til Løten i Hedmark, der Iversen møtte svigerforeldrene sine for første gang.

- Jeg var hjemme hos dem et par dager, gikk en skitur og slappet av. Det var god stemning, fortalte Iversen til VG om møtet før femmila i Holmenkollen i mars.

Til tross for at han ikke hadde møtt svigerforeldrene tidligere, var de godt kjent med Iversens prestasjoner. Under VM fulgte de med på TV hjemmefra.

- De hadde fulgt med på TV og var imponert, så jeg tror det gikk ganske bra. Men det er klart, man stiller ikke helt med blanke ark overfor svigerforeldrene når man har to VM-gull, sa Iversen til avisa.

Konkurrerer på TV

Emil Iversen er en av vinterheltene som tidligere i vår var på Rhodos for å delta i TV 2s nysatsing «Landskampen», der fire norske idrettsstjerner skal konkurrere mot svenskene i beste sendetid.

På det norske laget er Iversen i godt selskap, med Petter Northug (33), Therese Johaug (30) og Tiril Eckhoff (28).

KLARE FOR KAMP: Vinterheltene Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff skal kjempe mot svenskene i «Landskampen» på TV 2. Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR KAMP: Vinterheltene Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff skal kjempe mot svenskene i «Landskampen» på TV 2. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De møter svenskene Charlotte Kalla (31), Calle Halfvarsson (30), Sebastian Samuelsson (22) og Hanna Öberg (23) til kamp, og vinterheltene skal konkurrere i krevende, fysiske øvelser.

Programserien byr på lagkonkurranser og individuelle dueller, og deltakerne skal også samles til gode samtaler om aktuelle temaer fra utøvernes karrierer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!