Carola Häggkvist:

Letter på sløret om kjærlighetslivet

Sangfuglen åpner opp i et ferskt intervju.

AVSLØRER: Den svenske artisten Carola Häggkvist avslører nye detaljer om kjærlighetslivet. Foto: Morten Holm / NTB
AVSLØRER: Den svenske artisten Carola Häggkvist avslører nye detaljer om kjærlighetslivet. Foto: Morten Holm / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et nytt intervju med Aftonbladet, at den svenske artisten Carola Häggkvist (55), avslører nye detaljer om hvordan det står til med kjærlighetslivet om dagen.

Artisten er ikke fremmed for å lette på sløret om hvordan singeltilværelsen har vært for henne, etter at det for to år siden ble slutt mellom henne og musikerkjæresten Jimmy Källqvist (50).

- Det finnes én

Nå ser det lysere ut for 55-åringen, som nylig delte at det er noen hun har et ekstra godt øye til.

Carola avslører til Aftonbladet at det er flere som har hatt lyst til å ta henne med på date. Artisten har derimot ingen hastverk.

På spørsmål om hvordan det står til med kjærligheten, svarer hun følgende:

- Ja du, det er rolig akkurat nå. Jeg har noen som har tatt kontakt og vil møtes, men jeg vet knapt hvem de er, jeg må vite mer, men jeg har ikke tid akkurat nå. Det finnes én jeg vil se litt nærmere på, innrømmer hun.

Videre i intervjuet mimrer hun tilbake til en kveld da hun var ute sammen med noen venninner. Det skal ha vært kvelden hun møtte den mystiske mannen.

- Det var litt gøy, jeg var ute med en jentegjeng og så … selv om det ikke engang var i Sverige. Han er ikke engang svensk, så tjohoo …, legger hun lurt til.

SETTES UT: Da artisten Carola Häggkvist skulle lese opp jurystemmene fra Sverige under finalen av Eurovision Song Conteset gikk det ikke helt etter planen. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Raste mot datingapp

Det er ingen hemmelighet at sangstjerna også har vært å finne på datingappen Tinder. For omtrent et år tilbake gikk det imidlertid ikke helt som planlagt, da hun endte opp med å bli kastet ut av appen.

Det kom fram i et innlegg på Instagram hvor hun blant annet skrev følgende:

«På mindre enn 24 timer! Første gangen noensinne jeg har gått inn her. Livet som kjendis … Ikke alltid fordeler. Folk, eller kanskje Tinder selv, tror at man er en falsk konto. Jeg ble så paff når det her skjedde, og følte meg utestengt uten noe som helst forklaring».

Det ble dermed ingen videre sveiping til verken venstre eller høyre for artisten, som for tida er singel. Det er ikke første gang en kjendis får kontoen sin utestengt, fordi både fans og appen selv mistenker at det ikke er den ekte kjendisen som står bak.

Etter at det hadde gått noen dager, var hun imidlertid tilbake igjen på appen. Det fortalte hun til TV4s «Efter fem», ifølge Expressen.

- Veldig spennende å hoppe inn i noe som dette, for det er jo første gangen for meg, sa hun den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer