Anna Ankas kjæreste

Letter på sløret om sin 19 år yngre kjæreste

Anna Anka gjør comeback - med en ny flamme ved hennes side.

LYKKELIG: Lykken smiler for Anna Anka om dagen. Nå letter hun på sløret om sin 19 år yngre kjæreste. Foto: Thomas Engstrom
LYKKELIG: Lykken smiler for Anna Anka om dagen. Nå letter hun på sløret om sin 19 år yngre kjæreste. Foto: Thomas Engstrom Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I høst kunne tv-profil Anna Anka (47), kjent som en av de mest omdiskuterte kvinnene i «Svenske Hollywoodfruer», avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt.

Hun sa den gang at hun var lei gamle menn, og nå var på jakt etter de unge karene. Svensken var tidligere gift med den verdenskjente artisten Paul Anka (76), som hun skilte seg fra i 2010. Hun har derimot ikke hvilt på laurbærene siden den gang, og har nå en ny flamme i livet sitt.

Det er 19 år yngre David (27) som nå har fanget oppmerksomheten hennes. Han får vi fort se mer av, nå som Anka gjør comeback i den populære serien på TV3.

- David betyr mye

- Han forstår at slike store kjendiscomeback er sjeldne, og spesielt i en verden som blir styrt av ustabil berømmelse. Han ser på meg som en superstjerne som én gang hadde alt, sier modellen og skuespilleren i et intervju med VG.

Svenske Hänt var først ute med å avsløre flørten. De delte skjermdump fra stjernas private profil på Instagram, som viste paret som lå i en hengekøye sammen i varme omgivelser.

«Jeg elsker deg … for den jeg blir når jeg er med deg», sto det i teksten under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer